ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >> Wolfram legeret Militær Fittings >> Wolfram Penetrator Ammunition Komponenter

Wolfram Penetrator Ammunition Komponenter

Kinetisk energi penetrators øjeblikket påberåbes som en måde at besejre fjenden rustning. Historisk disse penetrators have været sammensat af unanium eller wolfram legeringer på grund af deres høje tætheder. Foruden densitet, deformation opførsel af legeringen bestemmer den præstation. En Penetrator hvis spids svampe eller brud på virkningen er mindre effektiv end en Penetrator, der bevarer det form eller har et tip, at selv skærper. Selvom tætheder af uran og wolfram er ens, har uranlegeringer generelt udstillet deformation på effekt, som har resulteret i en bedre Penetrator ydeevne. Ulempen ved uranlegeringer, er imidlertid toksicitet og omkostning. I denne fase I SBIR program, vil tungstenlegeringer blive behandlet i en række hidtil ukendte måder at forbedre deres ydeevne som penetrators. Effekten af rhenium tilføjelser vil også blive undersøgt. Røntgendiffraktion, høj kompression test, og optisk mikroskopi vil blive brugt til at vurdere resultaterne.

Wolfram ammunition komponenter af vores velkendte materiale med høj densitet er ideelt egnede til en bred vifte af ammunition, fra små til store kaliber. Kombinationen af vores innovation, proces beherskelse og streng kontrol politik bringer vores produkter et kvalitetsniveau, der opfylder de store krav

Wolfram Ammunition

Wolfram-legering er velegnet til en bred vifte af ammunition, fra små til store kaliber. Kombinationen af vores innovation, proces beherskelse og streng kontrol politik bringer vores produkter et kvalitetsniveau, der opfylder de store krav.

Wolfram legering kunne anvendes på forskellige områder. Især anvendes til kinetisk energi penetrators og præ-fragmenteret ammunition, på grund af sin høje udbytte og trækstyrke, dens modstandsdygtighed og duktilitet. Materialer med fremragende egenskaber løbende udviklet af vores forsknings- og udviklingsafdeling for at imødekomme de stadigt stigende resistens af moderne rustninger. De er blevet udvalgt til en bred vifte af ammunition, herunder: penetrators og kerner til mellemstore og store kalibre
Pellets for præ-fragmenterede våben
andre komponenter

Wolfram Ammunition

 

Wolfram legering er egnet materiale til wolfram legering håndvåben ammunition. Chinatungsten Online kan levere det produkt. Hvis du har spørgsmål, du velkommen til at kontakte os: sales@chinatungsten.com eller ring: 86 592 5129696.

Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved