ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >> Wolfram legeret Militær Fittings >>Wolfram Ammunition Core

Wolfram Ammunition Core

Hvad er Wolfram Ammunition Core?

Wolfram blandes med andre metalstøv, såsom nikkel, kobber, jern, etc. er en slags egnet materiale til ammunition som sine fremragende egenskaber såsom høj tæthed, god trækstyrke, vidunderlige bearbejdelighed og miljøvenlig. Ammunition såsom halvautomatisk ammunition og revolver ammunition kunne bruges med wolfram materiale for at forbedre sine militære egenskaber, især dens høj tæthed, til halvautomatisk ammunition kunne wolfram materiale gør det enten uindfattede eller semi-kantede at lette fodring gennem magasinet . For revolver ammunition, selvom nogle revolvere kan bruge uindfattede eller semi-kantede centralantændings patroner, generelt kantede. Det er den såkaldte wolfram ammunition kerne.

Hvorfor er Wolfram Ammunition Core men ikke Lead Core?

Sammenlignet med bly kerne, forarmet uran, wolfram ammunition kerne ikke påvirker grundvandet. Jord indeholder bly forkrøblede vækst af rajgræs, men planten var upåvirket af jord indeholdende wolfram. Forskere også udsat regnorme til jord indeholder de to metaller. Undersøgelser oplyste, at der ikke var nogen unormal vækst, mens du bruger wolfram ammunition kerne, de reproduktive mønstre var de samme. Men i bly-forurenet jord, planterne fik mindre, og havde ikke nogen afkom og døde ud. Derfor, det er den vigtigste faktor til at erstatte bly kerner af wolfram ammunition kerne. Hæren ønsker, ammunition, der er mindre tilbøjelige til at forårsage miljøskader, til en alternativ bly-core ammunition af wolfram ammunition kerne kan ikke forurene grundvand og løse deres oprydning hovedpine. Miljøbeskyttelse bliver mere og mere presserende og vigtigt for mennesker.

Desuden er blyfri ammunition kerner designet til eksplosive præstationer; stor nøjagtighed og total afbrydelse gør det ideelle varmint runder, med en wolfram-baserede ammunition kerne og en poly-tip til at give ødelæggende resultater på både korte og lange afstande. Disse egenskaber og militær ydeevne er bedre end bly kerner.

Wolfram Ammunition Core Applications

Da de ovennævnte fordele, er wolfram ammunition kerner hovedsageligt vedtaget for følgende programmer:

Lille kaliber ammunition
Medium kaliber ammunition
Lager kaliber ammunition
Amor piercing ammunition
Halvautomatisk ammunition
Revolver ammunition
Kugler til riffel / jagt pistol
Missiler
Cannon kugler

wolfram ammunition kerne wolfram ammunition kerne wolfram ammunition kerne

Hvis du har andre spørgsmål om wolfram ammunition kerne, er du velkommen til at kontakte os via e-mail: sales@chinatungsten.com eller på telefon: 86 592 5129696.

Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved