ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >> Wolfram legeret Militær Fittings >>Wolfram Alloy Warhead

Wolfram Alloy Warhead

Wolfram legering er slags legeringer, der har termostabilitet. Den høje indledende hastighed af bombe er afhængig af høj temperatur og højt tryk inde bombe. Så wolfram legering sprænghoved nødt til at udholde høj temperatur og tryk inde bombe. For sin termostabilitet blev wolfram legering engang brugt som wolfram tråd. Wolfram legering er også en slags metaller, som har høj densitet, modstand mod kompression og korrosion. Wolfram legering reagerer ikke med stærk syre og base under normal temperatur og tryk. Tætheden af ​​wolfram-legering kan nå meget. Det udlignende panserbrydende kassere sabot er lavet af wolfram-legering. Wolfram legering er en slags miljøbeskyttelse metaller. Folk er altid appellerer til miljøbeskyttelse. I fortiden, blev kuglerne lavet af bly, så det forårsagede forureningen til lokale miljø efter brug. For at undgå forurening af miljøet, bør miljøbeskyttelse materiale anvendes i videst muligt omfang. Så wolfram-legering er kendt for sin fordel af miljøbeskyttelse. Wolfram legering kan anvendes som wolfram-legering sprænghoved.

Wolfram legering sprænghoved er en slags sprænghoveder, som vedtages af luft-til-luft eller luft-til-jord guidede våben. Faktisk, disse sprænghoveder er færdige komponenter af luftbombe. De direkte kan sættes i missilet uden at ændre struktur.

Wolfram legeret sprænghoved produceres, opbevares og transporteres ved bundt diameter. Wolfram legeret sprænghoved direkte kan sættes i bombe uden forarbejdning. Så det sænker omkostningerne ved produktion, anvendelse og vedligeholdelse og reducerer opstillingstiden til kamp. Wolfram legeret sprænghoved indeholder dynamit sprænghoved, hvis vægt omfatter 500pound, 1000pound og 2000pound og gennemtrængende sprænghoved.

Hvis du har nogen interesse i wolfram-legering sprænghoved, er du velkommen til at kontakte os via e-mail: sales@chinatungsten.com eller på telefon: 86 592 5129696.

Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved