ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >> Wolfram legeret Militær Fittings >>Wolfram Kinetic Energy Penetrator

Wolfram Kinetic Energy Penetrator

Hvad er Wolfram Kinetic Energy Penetrator?

Wolfram kinetisk energi Penetrator (Også kendt som en KE våben) er en type ammunition, der ligesom en kugle, ikke indeholder sprængstoffer og bruger kinetisk energi at trænge målet.

  APFSDS på punkt om adskillelse af sabot
Det modsatte teknik til wolfram kinetisk energi penetrator bruger kemisk energi penetrators. Der er to typer af disse skaller i brug: højeksplosive anti-tank (HEAT) og høj eksplosive squash hoved (HESH). De er ofte blevet brugt mod rustning i fortiden og stadig har en rolle, men er mindre effektive mod moderne komposit panser såsom Chobham som bruges på kampvogne i dag.

Princippet om wolfram kinetiske energi penetrator er, at den bruger sin kinetiske energi, som er en funktion af masse og hastighed, at tvinge sig vej gennem rustning. Den moderne KE våben maksimerer KE og minimerer det område, hvor det leveres af:

 • at blive fyret med en meget høj mundingshastighed
 • koncentrere kraft i en lille effekt område, men bevare en forholdsvis stor masse
 • maksimering massen af uanset (omend lille) volumen er besat af projektilet, det vil sige, ved hjælp af de tætteste metaller praktiske, hvilket er en af grundene forarmet uran bruges ofte.
 • Wolfram kinetisk energi Penetrator har ført til de nuværende design, der ligner en lang metal pil.

  Fransk anti-tank-runde med sin sabot 
    

  Koncentration af kraft i et mindre område blev opnået ved at erstatte den enkelte metal (normalt stål) skudt med en sammensat skud ved hjælp af to metaller, en tung kerne (baseret på wolfram) inde i en lighter metal ydre skal. Disse designs blev kendt som Armour Piercing Composite Rigid (APCR). På effekt, kernen havde en langt mere koncentreret effekt end almindeligt metal skudt af samme vægt og størrelse.

  For at maksimere den mængde kinetisk energi, der frigives på målet, skal penetratoren være fremstillet af et tæt materiale, såsom wolframcarbid eller forarmet uran (DU) legering (Staballoy). Hårdheden af ​​Penetrator er af mindre betydning, men er stadig en faktor som slid er en vigtig del af penetratoren nederlag mechanism.A almindelig misforståelse er, at under anslaget, frakturer langs disse bånd forårsage spidsen af ​​penetratoren til løbende kaste materiale og fastholde den spids er konisk form, mens andre materialer såsom unjacketed wolfram tendens til at deformere til en mindre effektiv afrundet profil, en effekt kaldet "mushrooming". Faktisk, dannelsen af ​​adiabatiske shear bands betyder, at siderne af "mushroom" tendens til at bryde væk tidligere, hvilket fører til en mindre hoved ved nedslaget, selvom det stadig vil være væsentligt "eksploderet". Forsøg har vist, at hullet bores ved en DU projektil er af en smallere diameter end for en lignende wolfram projectile.That er en af ​​grundene til, at wolfram kinetisk energi penetrator er bedre end downstream det er.

  Wolfram legering kan anvendes som komponent i wolfram kinetiske energi penetrator, og Chinatungsten Online kan give produktet. Hvis du har spørgsmål, du velkommen til at kontakte os: sales@chinatungsten.com eller ring til os: 0086 592 512 9696, 0086 592 512 9595.

  Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
  sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
   Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
  Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved