ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >> Wolfram legeret Militær Fittings >>Wolfram Alloy Military Crucible

Wolfram Alloy Military Crucible

Wolfram legering Crucible:

wolfram legering militære digler
Wolfram legeret Militær Fittings
Wolfram legering smeltedigel er en af wolfram legering produkter, det kan inddeles i: sinter støbning, indvirkning støbning, og spin-formning. Den gennemtrængende rustning dybde simulation ballistiske krop ekstruderet it materialer tydeligt overmatched de vakuum varmebehandling stater og cirkel smedning stater. Det er almindeligt anvendt i safirglas og sjældne jordarter industri; også tungsten legering kan anvendes til fremstilling af militære komponenter samt at være en del af den militære våben.

Wolfram legering Military Crucible:

Som wolfram legering militær smeltedigel har så mange gode egenskaber: højt smeltepunkt, høj tæthed med lille volumen, ugiftig og miljøvenlig, høj stråling modstand, fremragende hårdhed, osv wolfram legering digel er det bedste materiale til at producere militære våben komponenter.

wolfram legering militær smeltedigel
wolfram legering militære fittings
Vores firma har internationale avanceret teknologi i producerer wolfram legering militær smeltedigel og andre wolfram legering produkter og første klasse producerer udstyr. I bestået års udvikling, har produktionen skala af vores virksomhed har været det første sted i vores land og front plads i verden, de produkter, kvalitet har opnået den indenlandske første klasse og det internationale avanceret niveau. Vi kan tilbyde alle former for høj kvalitet wolfram-legering smeltedigel og andre wolfram legering produkter i henhold til dine krav.

hvis du har nogen interesse i wolfram-legering smeltedigel til militær, er du velkommen til at kontakte os via e-mail: sales@chinatungsten.com eller på telefon: 86 592 5129696.

Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved