ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >> Wolfram legeret Militær Fittings >>Tungsten Alloy & forarmet uran

Tungsten Alloy & forarmet uran

Wolfram legeret panserbrydende afhængig af kinetiske energi sprænghoved til at trænge panser og ødelægge målet. Forarmet uran (DU) ammunition, også kaldet som henfaldet uran ammunition eller forbrug uran er en slags sprænghoved, som er lavet af forarmet uran kommer fra atomaffald af atomkraftværk.

Thoss materialer er råstoffer til kinetisk energi Penetrator. DU har bedre bane og det kan producere selvslibende under gennemtrængende. Nogen mener, at selvskærpende skyldes følsomhed DU at adiabat klipning styrke i starten af gennemtrængende. Men wolfram legering ikke har mulighed for at begrænse forskydningsstyrke til et bestemt område. For at sprænghovedet rammes ind svampeform ved begyndelsen af gennemtrængende og nedsætter indtrængningsdybde.

Mens DU pulver breder sig til naturlige miljø, når det benyttes i bekæmpelsen, der handler eller uddannelse. Ellers DU er en slags tungmetaller, som har kemiske toksicitet og er også radioaktivt stof. Wolfram legering ikke kun har gode resultater af penetration, det har også fordelene ved ikke-toksicitet og ikke-stråling forurening, sammenlignet med DU. For miljøbeskyttelse, har wolfram legering forårsaget opmærksomhed fra producenten af panserbrydende.

Hvis du har nogen interesse i wolfram-legering panserbrydende, er du velkommen til at kontakte os via e-mail:sales@chinatungsten.com eller på telefon: 86 592 5129696.

Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved