ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >> Wolfram legeret Militær Fittings >>Wolfram Alloy Armour-Piercing Udsmid Sabot

Wolfram Alloy Armour-Piercing Udsmid Sabot

Armour-Piercing Udsmid Sabot

Armour-piercing kassere sabot (APDS) er en type af kinetisk energi projektil affyret fra et gevær til at angribe pansrede mål. Tungsten APDS runder er Sabot runder og blev almindeligt anvendt i store kaliber tank kanoner, men er nu blevet afløst af panserbrydende finne-stabiliseret kassere Sabot (APFSDS) projektiler i sådanne pistoler. Dog er APDS runder stadig almindeligt anvendt i små og mellemstore kaliber våbensystemer. For en given kaliber, kan denne type ammunition effektivt at fordoble rustning penetration af en pistol, sammenlignet med dem fyring panserbrydende (AP), AP - udjævnet (APC), eller APC + ballistisk hætte (APCBC) projektiler. Den Saboted lys rustning Penetrator begreb gælder denne teknologi til håndvåben kalibre.

Den sub-projektil af wolfram-legering Armour-piercing kassere Sabot (APDS består af en wolfram-legering høj tæthed kerne med en gennemtrængende hætte, lukket inden for en høj styrke kappe (stål) med en let legering (aluminium-magnesium-legering) ballistisk hætte. for moderne små / mellemstore kaliber APDS projektiler er kernen ikke beklædt og ballistiske og gennemtrængende hætter kombineres. En tracer element kan sættes til APDS sub-projektil, for store kaliber våben dette er en del af den ydre kappe, for lille / mellemstore kaliber våben er det indeholdt i en hul hulrum i eller er knyttet til, i bunden af kernen. de fleste moderne APDS projektiler brugt høj styrke chok resistente wolfram legeringer. det vigtigste bestanddel er wolfram, legeret eller sintret med / til kobolt, kobber , jern eller nikkel.

wolfram panserbrydende kassere sabot

 

Sabot Kassér Wolfram-legering-militære-kugler

Når en stor kaliber APDS er fyret, og mens stadig inden boringen, de tilbageslag kræfter klippe de fremadrettede kronblade, dels oplåsning af sub-projektil fra spejlet, men stadig holder den stift i gryden. Gastryk anvendes til at forsinke oplåsning af tappene holder den bageste del af underområdet projektil ved gyroskopiske kræfter. Når udenfor tønden, benene, centrering band og terminsforretninger kronblade er frigivet eller kasseret af projektil spin den luftmodstand fjerner potten / baseenheden. Som en APDS sub-projektil ikke kræver drivende bånd og kernen er understøttet ved basen og spidsen region, en langt mere aerodynamisk projektil form kan vælges. Dette, i kombination med de sub-projektiler 'højere sektionsopdelte tæthed, giver det resulterende sub-projektil langt reduceret aerodynamisk luftmodstand i forhold til APCR

For at tillade øget anslagshastighed blev et stærkere Penetrator materiale, der kræves. Det valgte nye penetrator materiale blev wolfram legering (WHA), på grund af sin større styrke og dens evne til at modstå større stød og tryk, der frembringes under en højere anslagshastighed. Som densiteten af WHA er det dobbelte af stål, såsom et skud var for tung ved fuld boring, der skal accelereres til en tilstrækkelig mundingshastighed.

wolfram-legering rustning

hvis du har nogen interesse i wolfram-legering panserbrydende, er du velkommen til at kontakte os via e-mail: sales@chinatungsten.com eller på telefon: 86 592 5129696.

Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved