ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >> Wolfram legeret Militær Fittings >> Håndvåben ammunition

Håndvåben ammunition

Wolfram legering er meget udbredt i militære område. Det er en af de råvarer af håndvåben ammunition.Det har mange specielle egenskaber. Det har høj densitet og højt smeltepunkt, som er egnet til militær anvendelse. Sammenlignet med andre materialer, Wolfram legeret er ugiftig og miljøvenlig. Med høj temperaturbestandighed og lavt damptryk, er det også anvendes i andre områder.

Wolfram legering håndvåben ammunition vil være tilgængelig i sin nuværende form i en overskuelig fremtid. Dens funktion vil fortsat være at fremdrive et projektil over en afstand at ramme et mål. Variationer i wolfram-legering og design af denne ammunition vil være som reaktion på de specifikke behov i de mange grupper af mindre brugere våben.

Militæret vil fortsætte med at udvikle wolfram legering håndvåben ammunition, som kan trænge ind og lamme en bred vifte af mål, lige fra mennesker til avanceret elektronisk udstyr. I øjeblikket er de undersøger "ikke-dødbringende" våben og ammunition, som vil lamme et mål uden at ødelægge det. Wolfram legering håndvåben ammunition i denne kategori omfatter håndholdte kemiske lasere til at slå elektroniske sensorer, som er lavet af wolfram-legering, og skum pistoler der skyder klistret skum, der indhyller målet. Disse ikke-dødelige enheder ville supplere, ikke erstatte, de konventionelle håndvåben våben og ammunition.

Wolfram legering er egnet materiale til wolfram legering håndvåben ammunition. Chinatungsten Online kan levere det produkt. Hvis du har spørgsmål, du velkommen til at kontakte os: sales@chinatungsten.com eller ring: 86 592 5129696.

Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved