ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >> Wolfram legeret Militær Fittings >>Wolfram legering til Tank System

Wolfram legering til Tank System

Hvad er MBT-70 i tank?

MBT-70 (tysk: KPZ 70) var en 1960'erne tysk-amerikansk. fælles projekt at udvikle et nyt vigtigste kamp tank, som skulle være udstyret med en række avancerede funktioner. Det udnyttede en nyudviklet hydropneumatisk "knælende" suspension og husede hele besætningen i store tårn. MBT-70 NBC-system var bevæbnet med en 152 mm XM-150 pistol / launcher, som kunne bruge konventionel ammunition og Shillelagh missil for langtrækkende kamp.

I 1969 var projektet langt over budget og tyskerne trak sig ud af indsatsen, udvikling af en ny vigtigste kamp tank på egen hånd i stedet (Leopard 2). I USA fortsat udviklingen i kort tid, indtil i 1971 kongressen annulleret programmet. MBT-70 er "bedstefar" af Leopard 2 og M1 Abrams, den nuværende kampvogne i begge lande.

History of Tank System

MBT70 NBC systemI løbet af 1960'erne fortsatte den amerikanske hær til at forbedre M60 tank. Men medmindre en ny akvarium blev udleveret der ville være en stor kløft mellem USA og sovjetiske tanks når russerne udleveret deres næste generation tank system. Den første forsøg på Super tanken koncept, MBT 70 NBC-system var en fejl på grund af høje omkostninger. Et tidligt eksempel på en fælles udvikling initiativ er programmet MBT-70 [Main Battle Tank 1970'erne] mellem Vesttyskland og USA. Takket være støtte fra da forsvarsminister Robert McNamara, blev der opnået enighed i 1963 mellem de to nationer i fællesskab at udvikle en vigtigste kamp tank. Med støbt homogen stål lagdelt rustning, blev den indre skal overlejret med afstand høj hårdhed homogen rullet panser stål.
Den amerikanske Prototypen var udstyret med en 152mm kanon løfteraket med en auto loader. Vigtigste kamp tank var i stand til at affyre AP / HE / WP runder og Shillelagh Missile. Den vigtigste kamp tank var at være en langløbet forbedret XM-150 variant af XM-81 pistol / launcher monteret på M551 Sheridan og M60a2 Patton. Vigtigste kamp tank var en meget mere pålidelig våben end den tidligere variant, fyring Sabot, HE, og Canister runder i tillæg til Shillelagh A / T missil, men den tidligere våben omdømme var sådan, at det var en tabt sag fra starten. Vigtigste kamp tank havde en coax 7,62 maskingevær og en 20mm AA fjernbetjening pistol i en særskilt del af tårnet. Vigtigste kamp tank ville pop op af to luger og brand på målet. Den tyske version havde en 120mm maskinkanon, i stedet for den 152mm kanon løfteraket.

I nogle henseender, tanken var temmelig konventionel. Vigtigste kamp tank havde en dieselmotor, og rustning, mens stærke ikke var af den sammensatte type på Abrams. Silhuetten var lav. Den vigtigste kamp tank havde en tre-mands besætning, hver i sit eget rum. Sandsynligvis den mest spændende aspekt var, at alle besætningsmedlemmer blev placeret i tårnet. Driveren blev i tårnet, i en kapsel, som drejes for at holde ham orienteret til køretøjets front. Dette havde den virkning at hæve silhuet lidt, og hvis det modsat roterende mekanisme blev slået ud, ville det effektivt immobilisere tanken. Vigtigste kamp tank var at inkludere hydro pneumatisk affjedring, stabilisering og en NBC-system. Den hydro pneumatisk affjedring tillod køretøjet crouch eller hæve den ene ende af tanken for bedre at udnytte skrog-down positioner.

Wolfram legering til Tank System

Problemer dog plaget MBT-70 NBC-system program fra begyndelsen. Vanskeligheder med engelske-tyske oversættelser, metriske til engelsk måling konverteringer, og forskelle mellem tyske og amerikanske fremstillings- og designe praksis forårsaget betydelige hovedpine før de første kampvogne blev endda designet. De fleste af de nye systemer stadig var eksperimenterende og dette førte til massive budgetoverskridelser og forsinkelser. Også førte fælles karakter af programmet til uenighed om design.

Fra 1965 til 1972, den amerikanske hær gennemførte en parallel program for 152mm XM578 patron, som blev udviklet i samarbejde med prototypen MBT-70 Main Battle Tank udvikling. Den XM578 patron anvendes en wolfram legering, der var lidt tættere end den britiske legering, der består af 97,5 procent wolfram og 2,5 procent bindemiddel, som havde en densitet på 18,5 g / cc. Som reaktion på de nye operationelle krav, militære udviklere evaluerede en række metallegeringer. I første omgang, den britiske regering udviklet en højere densitet wolfram-legering, der består af 93 procent wolfram og 7 procent bindemiddel wolfram legering (WA). Den nye WA legering havde en massefylde på 17 g / cc - versus 13 g / cc til wolframcarbid.

wolfram legering til MBT 70 NBC-system wolfram legering til MBT 70 NBC-system wolfram legering til MBT 70 NBC-system
Wolfram legering til Tank System-1 Wolfram legering til Tank System-2 Wolfram legering til Tank System-3

Desværre, stigende omkostninger og tekniske problemer forårsaget partnerne til at gå hver til sit. Forsøg begyndte i 1968 og problemer resulterede i yderligere forsinkelser og budgetoverskridelser. I 1969 kostede bilen 5 gange, hvad der blev projiceret og som et resultat Tyskland bakkede ud af projektet. MBT-70 NBC-systemet blev endelig standset i januar 1970. Samme regnskabsår (1971-1972) vidne til opsigelse af to store våbenprogrammer indkøb, en for Cheyenne avancerede angreb helikopter, og den anden for MBT-70 NBC-system. Selvom Army ledere oplevede begge våbensystemer som afgørende for hærens længst moderniseringsprogram, de var ude af stand til at overbevise det amerikanske forsvarsministerium og Kongressen af ​​et behov for disse våben svarer til deres omkostninger. Den fælles indsats med Forbundsrepublikken Tyskland, i henhold til hvilken MBT-70 NBC-systemet var blevet udviklet, blev ændret til en co-operative program i midten af ​​regnskabsåret 1970.

USA valgte at give MBT70 anden chance, men denne gang som en barsk køretøj med nedtonede teknologiske dimser. Dette projekt blev døbt XM803, og det bød på en mindre kraftig motor, manglede den komplekse hydro luftaffjedring, og var beskyttet af en enklere panser vifte end MBT-70 NBC-system. Ændringer i USA design blev anbefalet at sænke produktionsomkostningerne og øge pålideligheden af ​​køretøjet; ofre i kamp effektivitet var minimal. I december 1969 blev det nye program revideret i Office of Secretary of Defense og i den følgende måned de anbefalede ændringer blev godkendt. Med ændringen af ​​programmet og af de co-operative funktioner i engineering indsats, tanken fik en ny betegnelse, XM803; det sammensatte nomenklatur MBT-70 / XM-803 blev anvendt indtil februar 1971.

Den XM803, efterfølgeren til den mislykkede MBT-70-projektet, havde til formål at modernisere den pansrede kraft. Bekymret regning Kongressen trak finansiering til XM803 i december 1971 og derved annullere programmet, men enige om at forlade den resterende overskud på $ 20 millioner i Army hænder til at fortsætte konceptuelle undersøgelser. Dette resulterede i den tyske Leopard II og den amerikanske M1 Abrams. Den Leopard 2 magt pack blev oprindeligt designet til det tyske prototype af MBT-70 NBC-system. I 1973, et samarbejde mellem disse to projekter førte til vedtagelsen af den tyske 120mm glatløbede pistol af USA.

Hvis du har nogen interesse i wolfram legering til tank system, du velkommen til at kontakte os via e-mail: sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com eller telefon: 86 592 5129696.

Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved