ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >> Wolfram legeret Militær Fittings >>Sænksmedning Rod for Armor Piercing

Wolfram legering dybtrykning Rod for Armor Piercing

Wolfram legering dybtrykning Rod kvaliteter under Forbigående High Heat Belastninger

Forbigående høj varme belastninger simuleringer ved at bruge elektronstråle facilitet er blevet udført på to wolfram tunge legering sænksmedning stang kvaliteter på flere power belastninger med en puls varighed på 5 ms. Krakningen mønstre af de to wolfram tunge legering sænksmedning stang kvaliteter er helt ens. Alle revner opstod langs kornet grænsen og placeret på tværs af belastede område. Revnerne kan skelnes med to niveauer, større revner med større revnebredde men lavere crack tæthed og mikrorevner med mindre revnebredde men højere crack tæthed. Jo højere deformation niveau af wolfram legering sænksmedning stang til panserbrydende og varmebelastning effekttæthed, jo mindre den større revnetæthed være, men der er ingen tydelig forskel i mikrorevner mønster. Ingen smeltning opstod for både wolfram legering sænksmedning stang kvaliteter efter forbigående varme belastning ved effekttæthed på 0,88 GW m-2.

Nogle Billeder af Wolfram Alloy dybtrykning Rod for Armor Piercing

wolfram-legering sænksmedning stang wolfram-legering sænksmedning stang wolfram-legering sænksmedning stang wolfram-legering sænksmedning stang

Typer af Wolfram Alloy dybtrykning Rod for Armor Piercing Projektil Introduktion


Wolfram legering sænksmedning stang til panserbrydende projektil, som er fremstillet af wolfram-legering omfatter en høj densitet penetrator kerne med en tilspidset forreste ende og en flerdelt ydre kasse i delvis kontakt med kernen. Denne form for panserbrydende projektil vil ikke trænge fordi flere dele leddelt tilfælde er ikke så stærk som et enkelt stykke, monolitisk sag. Eftersom den hårde kerne er løs og ikke bundet til tilfældet, så kernen ikke kan tilvejebringe yderligere strukturel støtte. Hertil kommer, at wolfram legering sænksmedning stang til panserbrydende projektil ikke har evnen til enten eksplosivt skader målet efter penetration, eller tage data fra en instrumentering pakke under eller efter penetration.
"Hollow-point" design resulterer i radial udvidelse af jakken til "kronblade" som wolfram legeringen sænksmedning stang rejser gennem målet. Sådanne "blomstring" af sagen ved anslag alvorligt begrænser dybden af ​​indtrængning i hårde mål.
Wolfram legering sænksmedning stang til panserbrydende projektil indeholdende et tungmetal kerne og en segmenteret sabot med både højre-hånds og venstrehåndede tråde, der adskiller fra kernen efter afslutter pistolens dyse. Det vil ikke trænge dybt fordi næseende er fremstillet af et sprødt tungmetal legering, snarere end højstyrkestål. Også, det kræver anvendelse af en kassere sabot bærer.
Wolfram legering sænksmedning stang til panserbrydende projektil med en spekulere kerne omfattende en aflang pil stil den er af en kerne omgivet af et organ, hvor hårdheden af ​​kernen er større end to gange hårdheden af ​​kroppen. Den ydre etui er lavet af wolfram-legering sænksmedning stang. Den sprøde opførsel af disse legeringer vil forhindre dette i at opnå dybe indtrængen i hårde mål, når der sammenlignes med de tilfælde lavet af høj styrke og høj sejhed stål alloys.Tungsten legering sænksmedning stang til rustning pierceing er vores leder produkter. Vi kan tilbyde forskellige størrelser af det efter som dine krav.

Nogle billeder for Wolfram Alloy dybtrykning Rod

wolfram legering panserbrydende projektil wolfram legering panserbrydende projektil wolfram legering panserbrydende projektil wolfram legering panserbrydende projektil

Hvis du ønsker at vide mere information om wolfram legering sænksmedning stang, er du velkommen til at kontakte os via e-mail: sales@chinatungsten.com eller på telefon: 86 592 5129696.

Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved