ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >> Wolfram legeret Militær Fittings >>Medium Caliber Ammunition

Medium Caliber Ammunition

Hvad er medium Caliber Ammunition?

Medium kaliber ammunition omfatter normalt 20 mm, 25 mm, 30 mm og 40 mm panser patchwork, højeksplosivt, røg, belysning, uddannelse og personelminer patroner med evnen til at besejre lys rustning, materiale og personale mål. Den 20 mm patron er en multi-purpose sporstof, der anvendes i Counter-raket system. Den 25mm target praksis højeksplosivt brandbomber og panserbrydende patroner fyret fra M242 Cannon. Medium kaliber ammunition er afhængig af de våbenplatforme øjeblikket er i brug. En række tests blev udført for at bestemme, om wolfram-core kugler var sikrere end bly. Derfor er medium kaliber ammunition normalt lavet af wolfram materiale nu.

Wolfram Medium Caliber Ammunition Størrelser

Kvaliteten af medium kaliber ammunition kunne normalt raser fra 12,7 mm til 57 mm, som omfatter sortiment af bekæmpel- og uddannelse ammunition til hæren, flåde og luftvåben programmer osv
Mediet kaliber ammunition er normalt tilgængelige i følgende størrelser:

12,7 mm-kugleform
20mm-som pr design
25mm- som pr design
27mm- som pr design
30mm - som pr design
35mm- som pr design
40mm- som pr design
40mm AGL - som pr design
57mm- som pr design

På grund af den gode bearbejdelighed af wolfram materiale, kunne wolfram medium kaliber ammunition bearbejdes i forskellige former som pr diverse tegning design med høje egenskaber, som er helt anderledes end andet materiale, såsom bly.

Wolfram Medium Caliber Ammunition Applications

Multinationale missioner i krigszoner og brændpunkter lægger nye krav til hære, flåder og luftstyrker. Mange af de mest populære kerner i dag funktion til wolfram materiale, men ikke føre skovsnegl. Wolfram med til at forhindre eller beskadigelse af kernen, der kan skyldes gentagen læsning og losning i en riffel magasin og kammer, som derefter kan skade kuglen ballistiske effektivitet og ydeevne. Wolfram medium kaliber ammunition byder på automatiske kanoner, våbensystemer og ammunition, som dækker hele spektret af nuværende og fremtidige trusselsscenarier og kan sættes ind fra land-, sø- eller luft. De vigtigste produktgrupper omfatter køretøjet monterede våben, fly cannon systemer og marinefartøjer kanoner, herunder ammunition hertil samt ammunition til luft- forsvarssystemer. På grund af disse programmer, wolfram medium kaliber ammunition gør våbensystemer byder nem håndtering, omkostningseffektivitet og driftssikkerhed.

Wolfram Medium Caliber Ammunition Fordele

High density næsten 18g.cm3
Høj hårdhed ved 40 HRC min.
Fremragende maksimal trækstyrke på 1050 MPa min.
God bearbejdelighed
Reduktion fremstillingstrin
Reduktion gulvplads
Fuldt integreret system fra én kilde

lille kaliber ammunition

Hvis du har andre spørgsmål om medium kaliber ammunition, er du velkommen til at kontakte os via e-mail: sales@chinatungsten.com eller på telefon: 86 592 5129696.

Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved