ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >> Wolfram legeret Militær Fittings >>Wolfram Alloy Fragment

Wolfram Alloy Fragment

Hvad er Wolfram Alloy Fragment?

Wolfram legeret fragment kan anvendes til militære purposes.It kontrol har omfattet tilvejebringelse riller på enten ydre eller de indre overflader af væggen i hovedsagen eller en foring indsat i sagen. Rillerne skaber stress koncentrationer, der forårsager sagen til fraktur langs rillerne danner fragmenter. Selv om disse anordninger har vist evnen til at skabe det, er de ikke helt tilfredsstillende af flere grunde. Det kan være almindeligt anvendt i militært forsvar.

En kendt fremgangsmåde til at inducere wolfram legering fragmentering kontrol til en integreret sprænghoved og missil struktur har været at inkludere riller på enten ydre eller indre vægoverflader af konstruktionen for at afgrænse fragmenter eller projektiler i en kombineret sprænghoved og missil struktur. Sprængstoffer er installeret i nærheden af ​​rillerne. Når sprængstoffet detoneres, rillerne skaber spændingskoncentrationer, der forårsager strukturen til at bryde langs rillerne og danner wolfram fragmenter.

Endnu en anden tilgang er den dobbelt væg naturligt fragmentering (og kombinationen naturlige fragmentering og scorede væg) sprænghoved. Selv om disse typer af sprænghoveder har tilvejebragt noget af en forbedring i forhold til enkelt-væg naturligt fragmentering sprænghoveder, nuværende dual-wall design kræver generelt termisk konditionering fremstillingsmetoder at parre vægge sammen med stramme rundtgående tolerancer. Vi kan tilbyde anden størrelse wolfram-legering fragment henhold til dine krav, wolfram fragment er en af ​​vores førende produkter.

wolfram-legering kugle Penetrator

Hvis du har nogen interesse i wolfram legeringen fragment og andre produkter, der anvendes i militære forsvar, er du velkommen til at kontakte os via e-mail: sales@chinatungsten.com eller ring: 00 86 592 5129696.

Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved