ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Inquiry, forslag, Kommentar &; Feedback
Hjem >>Wolfram Modvægte

Wolfram Modvægte

Wolfram modvægte til Sport

På grund af høj densitet, men lille volumen, højt smeltepunkt, fremragende hårdhed, overlegen slidstyrke, høj trækbrudstyrke, høj duktilitet, godt bearbejdelighed, ugiftig og miljøvenlig, høj slagstyrke og knæk modstand, wolfram kontravægte bliver mere og mere populært bruges til sportspladser, såsom:

Wolfram Alloy Cube

Da wolfram heavy metal er svært at blive bearbejdet, kan den fælles remotion processen ikke gøre wolfram heavy metal perfect.But Metal Injection Molding (MIM) er en ideel fremstilling proces til at gøre wolfram legering terninger. MIM er egnet til fremstilling af metal og keramisk bestanddel med egenskaben af komplekse tredimensionelle struktur, høj densitet, høj stivhed, høj præcision, osv .. mindre, mere præcise, mere komplekse, MIM har mere fordel, densiteten kommer 95 % -98%. Den store tæthed af wolfram balance vægt gør det muligt at reducere den fysiske størrelse af komponenter. Dette vil til gengæld giver fordelen ved bedre kontrol med vægtfordeling og øger følsomheden af kontrollerende mekanismer. Når en stor masse skal være anbragt inden for et begrænset område, wolfram-legering er det ideelle materiale til at gøre wolfram kontravægt.
wolfram-legering-terning wolfram-legering-terning

Wolfram Alloy Fishing Vægte

Fiskeri vægt kaldes også fiskeri jigs og kan bruges i både ferskvand og saltvand. Den eneste forskel er vægten anvendes, og det er vigtigt at være sikker på, vil wolfram modvægte synke hurtigt nok i vandet. Generelt forsøger at vedtage den letteste jig vægt, hvis det er muligt, fordi den letteste fiskeri jig tillader dig at føle bunden og eventuelle dækning det kontakter. I klart vand, lettere vægte spænder fra 1. / 8 ounce til 1/4 ounce bør kombineres med lys linje for mere effektiv og spinding tackle er også nødvendige. For skumle eller dybt vand, den har brug for mere tætte dækning og tungere jigs omkring 3/8 til 5/8 ounce, og kan fiskes på tackle med tunge linje. I tilfældet med den blæsende dag, er det svært at holde kontakt med den af fiskeriet til at opdage strejker, mens produktet bliver ikke problemet, hvis blæse en bue i din linje og gå at have en tungere fiskeri synk.
wolfram legering bullet color_fishing_weights fiskeri-jigs

Wolfram legeret Tennis Vægte

Tennis spiller slår bolden og søger at opnå så meget kontrol som muligt med den største kraft, hvormed bolden. Dette sker, når bolden rammes ved en position på strengene kendt som "sweet spot", som er det centrale område af strengene. Ikke to spillere har identiske gynger og derfor to forskellige spillere kan svinge lidt anderledes med den samme ketcher. Da endvidere tennisketsjer vægt og opbygning er fastgjort, efter at det er fremstillet. Den eneste måde at opnå et andet arrangement er at opnå en ny ketcher med forskellig vægt eller vægtfordeling. Det ville imidlertid være fordelagtigt, hvis vægte kan nemt tilføjes på udvalgte steder i ketsjeren, der ville forbedre en spillers samlede swing. Udvalgt vægtning kunne anvendes til ikke blot øge hoved vægt for mere kraftfuld tjene, men også at korrigere ubalancer i en spillers sving. Wolfram kontravægt er den gunstigste materiale i det.
wolfram legering bullet color_fishing_weights fiskeri-jigs

Wolfram legeret Golf Vægte

Hoveddelen af køllehovedet er fremstillet af lav vægtfylde, let og hård legering, men en wolfram kontravægt er nødvendig for at øge hoved vægt og balance swing. Wolfram kontravægt slot er i form af lange slids eller ring slot, er det i indgreb med bunden eller centrum eller periferi af køllehovedet 'hovedlegeme. Det er sat til Wolfram kontravægt slot, og halsdelen er svejset på den ene side af toppen af hovedet club hovedlegeme at gøre op golfkøllehovedet. Golf vægte med forskellige massefylde kan fremstilles ved at ændre placeringen af kontravægt slot svejsning på hovedet klub vigtigste organ, således at hver golfspiller kan matches med forskellige golfklub.
wolfram legering bullet color_fishing_weights fiskeri-jigs

Wolfram legeret Ski Vægte

Wolfram ski afbalanceringsklodser vedrører den teknologiske sektor ski og de tilknyttede tilbehør, som giver optimal ydelse skal opnås i alle sportslige discipliner slalom. Nærmere bestemt produktet angår en samling bestående af ski, skistøvler og tilhørende bindinger, hvor en eller flere vægte af variabel størrelse er monteret på ski for at opnå bedre afbalancering af ski selv og en reduktion i vibrationer af dens forskellige dele forårsaget af den omstændighed, at de belastninger tryk, som virker på den zone af bærende kontakt mellem ski med sneen ændring konstant og meget hurtigt med hensyn til intensitet og anvendelsesstedet.
ski-balance-vægt wolfram-legering-kontravægt

Wolfram kontravægt til Transporter

Som vi alle ved, på større moderne skibe, er kølen lavet af eller fyldt med en høj tæthed materiale, såsom bly. Men bly er ikke miljøvenlige, så ejer til høj tæthed og ikke-giftige, er wolfram tunge legering i stigende grad blev vedtaget i counterweighs til sejlbåd, fly, bil ect. Ved at placere wolfram kontravægt så lavt som muligt (ofte i en stor pære i bunden af kølen) den maksimale oprettende moment kan ekstraheres fra den givne masse. Traditionelle former for ballast transporteres inde i skroget var sten eller sand.
se modvægt se modvægt01

Hvis du har nogen interesse i wolfram kontravægt, er du velkommen til at kontakte os: sales@chinatungsten.com eller ring til os ved: 0086 592 512 9696, 0086 592 512 9595.

Relaterede links: Hvad er Wolfram legering| Wolfram tunge legering kvaliteter| Wolfram tunge legering Application
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - 2016 ChinaTungsten Online All Rights Reserved