ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >>Andre Tungsten Alloy produkter

Andre Tungsten Alloy produkter

wolfram-legering

De fysiske egenskaber af wolfram-legering produkter

Wolfram Alloy kontravægt

Konventionelle wolfram legering produkter udviser en unik egenskab kombination. Korrekt forarbejdet materiale viser en kombination af specielle egenskaber som følger:

*Stor tæthed

Dette er grunden til, wolfram legering produkter kaldet tungsten tunge legeringer. På grund af de wolfram legering produkternes specielle fysiske egenskaber, indhold wolfram i konventionelle tunge legeringer varierer fra 90 til 98 vægtprocent og er grunden til deres høj densitet (mellem 16,5 og 18,75 g / cc). På de samme vægte høj tæthed legering kan give den samme energi absorption som bly hjælp 1/3 mindre materiale.

* Høj Smeltepunkt

Af alle metaller i ren form, wolfram har det højeste smeltepunkt (3.422 ° C, 6192 ° F), laveste damptryk (ved temperaturer over 1.650 ° C, 3.000 ° F) og den højeste trækstyrke.

* Lille Volume

Wolfram Alloy kontravægt

High Density make wolfram legering produkter fiskeri synk / vægte mindre end de konventionelle bly fiskeri vægte. Den vil blive hængt op langt mindre med en wolfram Loddet end med en ledende sænkelod grund af sin mindre størrelse.

* Fremragende Hårdhed
Wolfram tunge legeringer er hårdere end bly. Det vil ikke blive hængende i kæbe af fisken. Så formen vil blive opretholdt længere.

* Superior Iført Modstand

Wolfram tunge legeringer iført modstand mod svovl korrosion olieindvinding udstyr, har fremragende slidstyrke i høje koncentrationer af CO2, H2S, Cl- korrosion miljøer.

* Høj trækstyrke

trækstyrke eller brudstyrke er en grænse tilstand af trækspænding, der fører til træk- fiasko på den måde af sejt brud eller skørt brud. Trækstyrke kan citeres som enten sand stress eller ingeniør stress.

* Høj smidighed

wolfram-legering stråling afskærmning

For wolfram tunge legeringer god sejhed, er det ofte brugt i panserbrydende og panser-Exploding har tiltrukket stor opmærksomhed.

* Høj Temperaturbestandighed

Samlingen med høj temperaturbestandighed blev fremstillet ved anvendelse af vakuum diffusionsbinding udstyr, og strukturen af samlingen består af Nb-Ni metalforbindelser som styrkelse faser distribuerer på matricen Cu-Ni-legering. Optimale parametre var blevet opnået som limning temperatur 1403K, limning tid 50min, limning pres 7.5MPa og køling hastighed 5K / min.

* Lav Damptryk

Det atmosfæriske tryk kogepunkt wolfram tunge legeringer (også kendt som det normale kogepunkt) er den temperatur, ved hvilken damptrykket er lig det omgivende atmosfæriske tryk.

*Gener fri og ikke-giftige og miljøvenlig

Wolfram Alloy Rod (Modpost til 90WNIMOFE)

Wolfram legering produkter er en ideel, miljøvenlige, og bruges til at erstatte mere og mere blevet stemplet som de miljømæssige risici ved giftige blylodder.

* Fremragende termisk stabilitet

Wolfram tunge legeringer 'Fremragende termisk og oxidationsstabilitet gøre det muligt at give et bredere temperaturområde på applikationer med lavere tendens til at danne kulstof rest

* Høj Varmebestandighed

HL-serien er en høj varme resistent coating materiale, der danner højt pålidelige film blot ved tørring af opløsningsmidlet ved under 200ºC. Denne film er egnet til forskellige elektroniske dele og halvlederkomponenter med fremragende fleksibilitet, sejhed og lav krig side.

* Well Bearbejdelighedwolfram-legering stråling afskærmning

Wolfram tunge legering, som indeholder elementer, såsom nikkel, kobber og jern, producerer et væld af legeringer, som har tekniske egenskaber, der svarer til stål, er relativt lette at bearbejde, og kan være belagt eller malet til at forbedre deres korrosionsbeskyttelse.

* Stærk vindmodstand

Som den høje tæthed af wolfram, wolfram legering fiskeri Loddet gør dit fiskeri lettere. Det er ekstremt følsom og kan faktisk hjælpe dig "føler" hvad bunden er lavet af, og hvad din agn er at støde ind i, såsom pensel, klipper, mudder, osv

wolfram legeret rør

* God korrosionsbestandighed

Korrosionsbestandighed svovl slagskyderdornen; pakdåse og andre produkter, hvis korrosionsbestandige og Wear-resistens har nået den internationale avanceret niveau

* Høj Radiation Adsorption Capability

På samme vægte, kan wolfram legering produkter give den samme energi absorption som bly hjælp 1/3 mindre materiale. Når vægten er sikker, mere massefylde, og tykkelsen ville være tyndere. Wolfram legeret materiale kunne gøres med tyndere tykkelse, men høj absorption af stråling i høj tæthed.

* Minimal ekstruderet Metal Pick-up

Wolfram-legering er en høj tæthed materialer, wolfram-baseret materiale fremstillet ved pulvermetallurgi teknikker og er meget brugt til dør i ekstrudering af metaller fra sin minimale ekstruderet metal afhentning.

* High Impact Resistance og Crack Resistance

I materialevidenskab og metallurgi, slagfaste er et materiales modstand mod brud når stressede. Den defineres som den mængde energi per volumen, at et materiale kan absorbere før brud.

Tøv ikke med at kontakte os på sales@chinatungsten.com eller ring: 0086 592 512 9696, 0086 592 512 9595.

Relaterede links: Wolfram Plastic| Wolfram Rubber| Wolfram Nylon
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - 2016 ChinaTungsten Online All Rights Reserved