ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Inquiry, forslag, Kommentar &; Feedback
Hjem >> Wolfram Alloy Radiation Shield >>Wolfram Alloy Radiation Shield

Wolfram Alloy Radiation Shield

wolfram stråling afskærmning
Wolfram Alloy Radiation Shield er en bedste valg for stråling afskærmning applikationer, som kunne anvendes i både medicinske områder og industriområder. Sammenlignet med traditionelle stråling afskærmning materialer, såsom bly, det giver fremragende egenskaber. High-density legering kan give den samme energi absorption som bly hjælp 1/3 mindre materiale. Folk er at drage fordel af wolfram legering er pålidelige stråling afskærmning egenskaber.

Wolfram Medical Radiation Afskærmning
Chinatungsten kunne tilbyde wolfram-legering stråling skjold, som anvendes til radioaktiv kilde beholdere, gammaradiografi, X-ray skjolde og industriel instrumentering. Wolfram afskærmning også tjener som kollimatorer og stråling afskærmning i cancerbehandling, samt sprøjte beskyttelse for radioaktive injektioner. Chinatungsten normalt tilbyde wolfram-legering stråling afskærmning som pr følgende standard. Desuden kunne Chinatungsten også designe og lave særlige størrelse baseret på forskellige egenskaber:

Grad

Anvendelse

HA170

HA170 er den mest sejt og let maskinbearbejdelig klasse. Fælles anvendelsesområder omfatter modsatrettede vægte for luftfart og rumfartsindustrien, krumtapaksel og auto racing bil, bucking barer for nitte indstilling, og stråling afskærmning.

HA175

HA175 er almindeligt anvendt til at producere chatter-resistente borestænger og værktøjsskafter samt Strålingsbeskyttende komponenter.

HA180

HA180 anvendes ofte, hvor størrelse er en faktor i placeringen af vægte balance eller ballast. Det bør være typisk af dele med lille volumen, men tung densitet. Andre anvendelsesområder omfatter stråling skjolde og kollimatorer af x-ray eller gamma ray bjælker.

HA185

Den tætteste af Ni-Fe bindemiddel legeringer med wolfram, og er den foretrukne klasse for strålingsbeskyttelse i medicinsk billedbehandling industrien.

HA170C

Tilføjelse kobber som en erstatning for jern i bindefasen, som der er krav om ikke magnetisk arbejdsmiljø og ideelle valg for strålingsbeskyttelse lukning for et magnetfelt.

HA180C

Meget tættere end HA170C der bruges som store afskærmninger i ikke-magnetisk arbejdsmiljø nødvendig.


Wolfram Industrial Stråling afskærmning

Wolfram shileding bruges i forskningsaktiviteter som kollimatorer (udstyr, som guide eller fokus stråler af stråling) eller beholdere til radioaktive isotopes.Nuclear forskningsbrug atomreaktorer eller cyklotroner at studere eller oprette radioaktive materialer. Wolfram legering stråling afskærmning er ideel til beskyttelse af både røntgen og gamma-ray stråling. Høj densitet af det er mere end 60% tættere end bly, som tillader en reduktion i den fysiske størrelse af afskærmningen komponenter.

Wolfram legeret stråling afskærmning er normalt anvendes i følgende programmer:
Ikke destruktiv prøvning (NDT)wolfram stråling afskærmning
NDT-metoder kan påberåbe sig anvendelse af elektromagnetisk stråling, lyd og iboende egenskaber materialer til at undersøge prøver, som indeholder nogle former for mikroskopi til at undersøge ydre overflader i detaljer. Selvom prøveforberedelse teknikker til metallografi, optisk mikroskopi og elektronmikroskopi er generelt ødelæggende som overfladerne skal gøres glat gennem polering eller prøven skal være elektron transparent i tykkelse. Indersiden af en prøve kan undersøges med gennemtrængende elektromagnetisk stråling, såsom røntgenstråler eller 3D røntgenstråler til volumetrisk inspection.Tungsten legering stråling afskærmning kunne bruges til strålebeskyttelse fra skade stråling.


Geologging
Geologging er en udforskning teknik hovedsagelig anvendes i olie- og gasindustrien. Det er også kendt som wirelinelogning og borehulslogging. En gammastrålekilden sænkes i et borehul og strålingen trænger ind i klippelag. Disse data kan derefter analyseres for at bestemme, om forekomster af gas eller olie er til stede. Wolfram legering anvendes til at afskærme den radioaktive kilde og til at fungere som en kollimator for gamma stråle.


Pipe-line inspektion Gamma
Stråling benyttes til at inspicere svejsninger og afsløre revner i rørledninger. En gamma-kilde er monteret på et fjernstyret vogn på hjul (også kaldet en "svin") og bevæger sig inde i rørets længde. En wolfram kollimator anvendes til at dirigere stråling på målet, medens den radioaktive kilde er anbragt inde wolfram afskærmning.

Hvorfor bruge Wolfram Alloy Stråling afskærmning?

Når Chinatungsten designe wolfram stråling afskærmning, vil det blive beregnet i henhold til kravene i skjoldet at aftage de mange afskærmning materialer 'tykkelse:

Formel: K=e0.693 d / △1/2
K: Shield svækket multiple
△ 1/2: Den wolfram nuklear stråling afskærmning materiale af de halv-værdi lag værdier
d: Afskærmning tykkelse, med den halve værdi lagtykkelse på deres enheder, skal du halv-værdi lagtykkelse kvaliteten af oversættelsen til tykkelsen af materialet, divideret med massefylden af materialet kan fås.På denne måde kunne wolfram legering stråling afskærmning være meget tyndere at have den samme beskyttelse evne sammenlignet med andet materiale, såsom bly eller Al2O3.

Chinatungsten specialiseret sig i fremstilling og udbud wolfram-legering stråling afskærmning. Eventuelle henvendelser eller spørgsmål vil blive budt varmt velkommen af e-mail til sales@chinatungsten.com eller telefon til 0086 592 5129696.

Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - 2016 ChinaTungsten Online All Rights Reserved