ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >> Wolfram legeret Militær Fittings >>Armor Piercing Bullets for Militære

Armor Piercing Bullets for Militære

wolfram legering panserbrydende kugler

Indførelse af Tungsten Alloy Armor Piercing Bullet

Wolfram legeret panserbrydende projektil afhængige den kinetiske energi af projektilet, trænger rustning og ødelægger målet. Dens kendetegn er høj hastighed, lange rammer afstand og god accuracy.It bruges til lemlæste tanke, selvkørende kanoner, pansrede køretøjer, skibe, fly eller andre pansrede mål.
Wolfram legeret panserbrydende Shell er en type ammunition designet til at gennemtrænge panser og detonere. De er generelt bruges mod skudsikre veste, køretøj rustning, tanks og andre forsvarsværker, afhængig af kaliber af skydevåben.
Skaller af kugler beregnet til dette formål har en høj grad styrket tilfældet med en specielt hærdet og formet næse og en meget mindre sprængladning. Nogle mindre kaliber wolfram legering rustning piercing skaller har en inaktiv fyldning eller brandbomber afgift i stedet for afgift HE sprængning.

Billeder af Wolfram Alloy Armor Piercing Bullets

wolfram legering panserbrydende kugler wolfram legering panserbrydende kugler wolfram legering panserbrydende kugler wolfram legering panserbrydende kugler
model af temperaturfordeling model af temperaturfordeling model af Hastighedsfordeling model af Hastighedsfordeling
Model 1:0°

Model 2:4°

Model 1:4°

Model 2:0°

Teorien om Wolfram legering Armor Piercing Bullets

Wolfram legering rustning piercing kugler er berømte for deres evne til at trænge target.It er mest fordi stor kinetisk energi og deres høje trækstyrke fokuseret på målet. Kuglerne er fremstillet af high-density wolfram legering, der er meget sværere end de fleste armors. Alle har en meget hård warheads.Tungsten legering rustning piercing kugler kan bruges imod kampvogne, pansrede køretøjer og konkrete fæstningsværker. Når fyret, kugler er under høj temperatur, højt tryk gas. Nå målet, vil det gøre en pit i overfladen af ​​rustning, rød ud rustning og pit bund på samme tid. På dette tidspunkt, selv om hovedet er blevet brudt, missil tvinge den magtfulde virkning af inerti, vil den fortsætte onrush. Når kraften virkning når en vis værdi, sikringen udløses, det forårsagede eksplosionen af ​​projektilet ladning. På dette tidspunkt, vil eksploderende ladning skaber tons tryk pr kvadratcentimeter i området og dræbte besætningen inde i tanken eller ødelægge pansrede våben.

Hvordan Wolfram legering Armor Piercing Bullets arbejde?

Det mest anvendte wolfram legering panserbrydende kugler i verden er fremstillet af en hærdet stål, wolfram legering, wolfram-carbid, eller forarmet uran penetrator indesluttet i et blødere materiale, såsom kobber eller aluminium. Wolfram legering runder, fx drage fordel af deres høje densitet, der er designet til at bevare sin form og bære den størst mulige mængde energi så dybt som muligt ind i målet.
De wolfram legering panserbrydende kugler affyret fra rifler styrkes med en kobber orcuprous-nikkel jakke, ligesom jakken, der omgiver bly i en konventionel projektil, en jakke, der er ødelagt ved anslaget for at tillade opladning gennemtrængende at fortsætte sin bevægelse gennem målrettet stof.
En af de mest berømte typer af wolfram legering panserbrydende kugler anvendt tidligere var de teflonbelagte kugler. I modsætning til populær tro, Teflon belægning ikke i sig selv hjælpe kuglen trænge dybere, i stedet det var ment til at reducere sliddet på tønden efter brænding hærdede projektiler. Det mærkelige faktum er, at denne misforståelse selv producerede love, der fører til begrænset anvendelse af disse kugler, i sidste ende fører til deres udryddelse.

Den berømte eksempel på en sådan fadæse var mordforsøget på den amerikanske præsident Ronald Reagan, der fandt sted den 30. marts 1981. Derefter skytten brugte en kugle med en normal revolver, som faktisk frataget kuglen evne, der bidrager til kuglen mangler hjertet ved mindre end en tomme og piercing venstre lunge i stedet, som sandsynligvis sparet hans liv.
Hvad de fleste mennesker ikke klar over, er, at det ikke er nok til at bruge tungsten legering til panserbrydende, skal du bruge modificeret tønde, for at drage fordel af bullet s piercing evner.

Hvis du ønsker at vide mere information om dette produkt, er du velkommen til at kontakte os via e-mail: sales@chinatungsten.com eller på telefon: 0086 592 5129696.

Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved