ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >> Wolfram legeret Militær Fittings >>Wolfram Alloy Armor Piercing

Wolfram Alloy Armor Piercing

Hvad er Wolfram Alloy Armor Piercing?

Wolfram legeret panserbrydende Shell er en type ammunition designet til at gennemtrænge panser. Fra 1860'erne til 1950'erne, en større anvendelse af panserbrydende wolfram projektiler var at besejre den tykke panser båret på mange krigsskibe. Fra 1920'erne og frem blev panserbrydende våben kræves for anti-tank missioner.

Panserbrydende Penetrator
Wolfram Armor Piercing

Wolfram legeret panserbrydende shell skal kunne modstå chokket over stansning gennem panserplader. Shells beregnet til dette formål har en høj grad styrket tilfældet med en særlig hærdet og formet næse, og en meget mindre sprængladning. Nogle mindre kaliber AP skaller har en inaktiv fyldning eller brandbomber afgift i stedet for HE sprængladning. AP Skallen er nu lidt brugt i søslag, som moderne krigsskibe har ringe eller ingen rustning beskyttelse. Produktet er fortsat den foretrukne runde i tank krigsførelse, da det har en større "først-hit kill" sandsynlighed end en høj eksplosiv anti-tank (HEAT) runde, især mod et mål med komposit panser, og på grund af højere mundingshastighed, er også mere præcis end en HEAT rundt.

Wolfram legering panserbrydende patroner fås også som håndvåben ammunition, primært til brug som en anti-materiale runde.

Wolfram legering Armor Piercing Ammunition

EEP i perforering af mål plader foran og bagpå
Wolfram Alloy Armor Piercing
Wolfram legeret panserbrydende ammunition bruges til at trænge tunge hærdede pansrede mål såsom pansrede køretøjer, beton bunkers, kampvogne og andre forsvarsværker. Afhængig af kaliber af skydevåben. Det er ammunition består af en penetrator konstrueret af wolfram legering eller wolframcarbid, eller depleteret uran, indkapslet i en blødere kappe, såsom kobber eller aluminium. Produktet ammunition kan variere fra rifle- og pistol-kaliber runder hele vejen op til tank-runder.

Rifle og pistol runder er som regel bygget op omkring en Penetrator af hærdet stål eller tungsten. Luft- og tank-runder nogle gange bruge en wolfram-legering kerne. Penetratoren er en spids masse af high-density materiale, der er designet til at bevare sin form og bære den størst mulige mængde energi så dybt som muligt ind i målet. Depleteret-uranpenetratorer har den fordel at være hydrofobt og selvskærpende ved nedslaget, hvilket resulterer i intens varme og energi fokuseret på et minimalt område af målet panser. Nogle runder bruger også eksplosionsfarlig eller brændbar tips til at hjælpe med udbredelsen af tykkere panser. Høj Eksplosiv Incendiary / Armor Piercing Ammunition kombinerer en wolframcarbid penetrator med en brandbomber og eksplosive tip.

Armor Piercing Penetrator Structure
Wolfram Alloy Armor Piercing

Riffel ammunition generelt bærer sit hærdet penetrator inden for en kobber eller cupronickel jakke, svarende til kappen, som ville omgive bly i en konventionel projektil. Ved anslag på en hård mål, er kobberet tilfælde ødelagt, men penetratoren fortsætter sin bevægelse og gennemtrænger målet. Det er ammunition til pistoler er også blevet udviklet og bruger et design ligner den riffel ammunition.

Hele projektil normalt ikke lavet af det samme materiale som penetratoren fordi de fysiske karakteristika, der gør en god penetrator (dvs. ekstremt hårdt, hårdmetal) gøre materialet lige skadelige for våbnets løb fyring patronen.

(a) og (b): EEP i perforering af målplader for- og bagside; Den aftereffect mål perforeret

Chinatungsten Online kan give wolfram legeringen militære montering produkter i henhold til dine krav. Hvis du får nogen undersøgelse, er du velkommen til at kontakte os: sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com eller ring: 0086 592 512 9696, 0086 592 512 9595.
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - 2016 ChinaTungsten Online All Rights Reserved