ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >> Wolfram legeret Militær Fittings >>De Nylon Sabot Structures APFSDS

De Nylon Sabot Structures APFSDS

Hvad er Nylon Sabot?

En sabot er en enhed, der bruges i et skydevåben eller kanon til at fyre et projektil, såsom en kugle, som er mindre end boringen diameter, eller som skal holdes i en præcis position.

De fleste moderne sabots, er sprøjtestøbt af varmebestandigt nylon. Disse nylon forbindelser vil modstå temperaturer på op til 500 grader Fahrenheit og er udformet i et stykke, med en fordybning til bunden af kuglen og fire til seks kannelerede fingre på forsiden.

De er små nylon ser jakker, der er 0,308 kaliber i udvendig diameter og holder en 0,22 kaliber kugle i "fingre". Når krympet i en 0,30 kaliber tilfælde, som en 30-06, 30/30 eller en 0,308 det holder kuglen i stramt. Illustrationen (ved siden af en standard 0,30 cal bullet) er en Hornady 0,224 VMAX, 55 grain kugle og 0,22 / 0,308 Sabot. Sabotten vejer 6 kerner. Nu har vi en total bullet vægt 61 kerner, men den smarte side af sabotten vil tilbyde meget lidt modstand i riflingen af geværløbet.

De Nylon Sabot Structures APFSDS

Nylon sabot der bruges på 30 mm panserbrydende finne-stabiliseret kassere sabot projektil og pasform til den riflede pistol. Indholdet omfatter konfigurationen af ​​nylon sabot clearance mesh og hvordan man sikrer at Technics af pour-mug og så videre. Afhandlingen famle for projektilet, som har brugt ting struktur teknik ovenfor ved ANSYS analysere af split sekund kraft og eksperimenter på gunnery.Then vi vil vide, hvordan om projektilet bevæger i og uden for boringen. Alt dette arbejde er at finde en måde, hvordan vi kan for at bruge nylon på projektet. Ved at undersøge finder vi, at nylon sabot som bruger clearance mesh-systemet er at fungere bedre. på grund af kraften er lidt end før. Og den kraft på roden af ​​tanden er gennemsnitlige. Men der er et problem, der kommer med ekspansion af afstand mellem sabot og projektil, er max-force ændret. Den plads længere kraften større. Så parameteren af ​​pour skimmel påvirkninger intensitet nylon sabot. Nu kan vi forbedre til at passe efterspørgslen ved forbedre pour mug og så videre. På grund af den nye ting anvendt, vægten af ​​projektilet er mindre, hastigheden er op 1350m / s endnu mere.

nylon Sabot strukturer APFSDS nylon Sabot strukturer APFSDS

Wolfram legering Rod for The Nylon Sabot Structures APFSDS

Wolfram legeret sænksmedning stang kunne anvendes bredt på militært forsvar. Såsom nylon Sabot strukturer APFSDS, kugler, panserbrydende projektil, riffel bullet, snigskytteriffel Penetrator og flere.

Egenskaber:
Normal wolfram legering stangen efter sænksmedning, UTS og hårdhed vil blive øget kraftigt
UTS generelle stang er 920MPa, 25HRC, men efter sænksmedning, kunne UTS være 1,200MPa, 35HRC, endda nå til 1,400MPa, 40HRC
Bortset høje UTS og hårdhed, det viser også mange gode egenskaber ved andre aspekter såsom:
Stor tæthed
høj duktilitet
modstand Høj temperatur
Højt smeltepunkt

wolfram sænksmedning stang wolfram sænksmedning stang

Hvis du har andre spørgsmål om wolfram legering sænksmedning stang til terminal følsomme projektil, er du velkommen til at kontakte os via e-mail: sales@chinatungsten.com eller ring: 00 86 592 5129696.

Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved