ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >> Wolfram legeret Militær Fittings >>Wolfram Alloy Flying Carrier

Wolfram Alloy Flying Carrier

Wolfram legeret Properties

Wolfram legering har så mange gode egenskaber, såsom: høj densitet (meget højere end stål og 60% højere end bly), lille volumen, høj temperaturmodstand, highcorrosion modstand, lavt damptryk perfekt hårdhed (endnu hårdere end stål), ikke-toksisk og miljøvenlig.

Som egenskaberne af wolfram-legering, er wolfram legering meget udbredt i fremstilling wolfram-legering flyvende luftfartsselskab. På grund af sin store hårdhed og modstandsdygtighed over for høje temperaturer, har brugen af wolfram legering applikationer været støt stigende siden 1940'erne. Wolfram legering har høj tæthed med lille kapacitet, så det er det bedste materiale til anvendelse som modvægt; wolfram tunge legering er det bedste valg, der skal bruges som modvægt. Sammenlignet med bly, wolfram har mindre volumen, så wolfram modstand er mindre end bly, hvilket vil gøre bæreren gå hurtigere. Wolfram legering carrier modvægte varierer i størrelse og form.

Wolfram Alloy Flying Carrier

Wolfram legering har egenskaber slidstyrke, fremragende hårdhed, så foden af flyvende luftfartsselskab lavet af wolfram legeret materiale, når de flyver luftfartsselskab flyvende og faldende.

God korrosionsbestandighed er en fordel for wolfram legering til at gøre flyvende luftfartsselskab sko, når den flyvende luftfartsselskab nødlanding, det har valget af jorden, kan de wolfram flyvende luftfartsselskab sko ikke være korrosion, når miljøet er dårligt.

Når den flyvende luftfartsselskab landing og glidende, hastigheden er så hurtig, at friktionen er så stor, og det kan producere en masse varme, flyvende luftfartsselskab sko kan resistente dette problemer og holde den flyvende luftfartsselskab lande sikkert.

Vi kan tilbyde forskellige former for wolfram tunge legering, der anvendes i flyvende luftfartsselskab, foruden, Chinatungsten der har mere end 20 års erfaring af wolfram-legering kan også tilbydes andre wolfram legering produkter i henhold til dine krav.

Wolfram legering Flying Carrier Billeder

flyvende luftfartsselskab wolfram-legering flyvende luftfartsselskab wolframlegeringer flyvende luftfartsselskab wolfram flyvende luftfartsselskab
flyvende luftfartsselskab-01
flyvende luftfartsselskab-02
flyvende luftfartsselskab-03
flyvende luftfartsselskab-04

Wolfram legering er meget udbredt i flyvende luftfartsselskab, Chinatungsten er en professionel tungstenlegering produkter producent og leverandør, foruden wolfram legering flyvende luftfartsselskab, kan vi også tilbyde andre wolfram legering produkter i henhold til dine krav.

Hvis du har nogen interesse i wolfram-legering flyvende luftfartsselskab, er du velkommen til at kontakte os via e-mail: sales@chinatungsten.com eller på telefon: 86 592 5129696.

Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved