ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >> Wolfram legeret Militær Fittings >>Wolfram legering Submarine kontravægt

Wolfram legering Submarine kontravægt

Wolfram legeret ubåd kontravægt kan formindske størrelsen af kontravægten med sin høje massefylde, således at den kan bidrage til fordelingen af vægten og forbedre følsomheden af kontrolmekanisme. Når en tung genstand skal sættes ind i et lille rum, wolfram legering er de bedste ideelle materialer. Submarine modvægt erstatter de produkter, som er giftigt og farligt for sin ikke-toksicitet og miljøbeskyttelse. Sammenlignet med stål, wolfram har højere hårdhed og massefylde. Wolfram legering bly produkter af samme slags med 30%. Ellers sammenlignet med bly, vægten af wolfram legering ubåd kontravægt som har samme volumen er tungere end bly med to gange. Wolfram legering er hårdt, og det har en stabil kemisk egenskab. Dens form og struktur kan opretholdes i lang tid.

Submarine modvægt skal nå til en bestemt størrelsesorden, så ubåden kan realisere fordybelse. Ubåd kan ikke nedsænkes når vægten som kombinerer med ubåd og vandet i sin sump er lettere end den fortrængning af ubåd. Så kontravægt behov, der skal installeres i bunden af ubåd. Wolfram legeret ubåd kontravægt anvendes til at øge vægten af ubåd.

Wolfram legeret ubåd modvægt kan ske på grundlag af forskydning af ubåd. Kontravægten sædvanligvis kan ikke skilles ad, når den er blevet installeret. Engang, kan ubåd dykke på forskellig dybde. Wolfram legeret ubåd modvægt kan tilføjes ved sin self i dybden. Hvad mere er, kan Wolfram legeret ubåd kontravægt ske i overensstemmelse med anmodningen om ubåden.

Hvis du har nogen interesse i wolfram-legering ubåd kontravægt, er du velkommen til at kontakte os via e-mail: sales@chinatungsten.com eller på telefon: 86 592 5129696.

Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved