ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >> Wolfram legeret Militær Fittings >>Wolfram legering til Armor Piercing

Wolfram legering til Armor Piercing

Wolfram legering er en slags wolfram legering (wolfram fraktion kvalitet er normalt 80% ~ 97%), som tilføjer Ni, F, Mn, Co, Cu, Mo, Cr eller andet metalelementer dets densitet er høj som 16,5 ~ 19,0 g / cm3. Wolfram legering ikke kun har en høj densitet, har det en række fremragende egenskaber, såsom høj styrke, høj hårdhed, god duktilitet, mekanisk behandling ydeevne, lille termisk udvidelseskoefficient, stor koefficient på varmeledningsevne, modstandsdygtighed over for oxidation og korrosionsbestandighed, god svejsbarhed. Wolfram legering har en bred vifte af applikationer i den avancerede videnskab og teknologi, militære og civile industri med sine gode egenskaber.

En af wolfram legering hovedsagen er wolfram-legering panserbrydende. Wolfram legeret panserbrydende har gode resultater for indtrængen. Det har også den fordel, at ikke-toksicitet og ikke-stråling forurening, sammenlignet med forarmet uran (DU). Wolfram legering er råmateriale til panserbrydende hele verden.

Wolfram legeret panserbrydende udnytter wolfram legering som fraktion wolfram kvalitet er 90% ~ 95%. Den tilføjer også Ni, Fe eller andet legeret ingrediens. Wolfram indhold af få legeringer er høj som 98% eller lavere end 90%. Denne form for wolfram legering, som har høj wolfram indhold har høj densitet, meget bedre penetration. Det har også god modstandsdygtighed over for sammentrykning og deformation, og midler diameter kan formindskes. Med de faldende diameter, kan samme kraft pålægges mindre område, meget bedre kraft den arealenhed og penetration af panserbrydende.

På nuværende brugen af wolfram panserbrydende i verden strømmer: I Israel er 0.87kg wolfram legering, der anvendes i 60 projektil. 105mm riffel kanon bruger wolfram legering, som er blevet behandlet med kold smedning. I Frankrig er 60 mørtel og 80 mørtel hjælp wolfram legering. 2,33 kg wolfram legering bruges til 90mm riffel kanoner og 3,78 kg wolfram-legering udnyttes til 105mm glatløbede pistol. 120 glatløbede pistol vedtager tungsten legering, der har tætheden af 18g / cm3.

hvis du har nogen interesse i wolfram-legering panserbrydende, er du velkommen til at kontakte os via e-mail: sales@chinatungsten.com eller på telefon: 86 592 5129696.

Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved