ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >> Wolfram legeret Militær Fittings >>Wolfram Armor Piercing Historie

Wolfram Armor Piercing Historie

Første Verdenskrig Era

Wolfram Armor Piercing
Wolfram Armor Piercing
Wolfram panserbrydende skaller til tank kanoner, der anvendes af de fleste kræfter af denne periode blev ikke brugt af briterne. Den eneste britiske APhe projektil var det AP, MK1 for 2 PDR anti-tank kanon og dette blev droppet som produktet viser, at sikringen tendens til at adskille fra kroppen under penetration. Selv når sikringen ikke adskille og systemet fungerede korrekt, skader på interiøret var lidt anderledes end den faste skud, og så ikke berettiger yderligere tid og omkostninger ved at producere en shell version. APhe projektiler af denne periode anvendes et gebyr på omkring 1-3% af vægten af ​​det komplette projektil brister, fyldet detonerede ved en bagmonteret forsinkelse sikring. Den eksplosive anvendes i APhe projektiler skal være yderst ufølsomme for stød at forhindre for tidlig detonation. De amerikanske styrker brugte normalt Eksplosiv D, også kendt som ammonium pirat, til dette formål. Andre kombattant kræfter perioden anvendt forskellige sprængstoffer, egnethed desensibiliserede (normalt ved brug af voks blandet med eksplosive).

Shot og shell bruges før og under Første Verdenskrig var generelt kastet fra særlige chrom (rustfrit) stål, der blev smeltet i potter. De blev smedet i facon bagefter og derefter grundigt udglødet, kernen keder bagerst og ydre dukkede op i en drejebænk. Projektilerne var færdige på en måde svarende til andre ovenfor beskrevne. Den endelige, eller hærdning behandling, som gav den nødvendige hårdhed / sejhed profil (differential hærdning) til projektil krop, var en tæt bevogtet hemmelighed.

Den bageste hulrum af disse projektiler var stand til at modtage en lille sprængladning på ca. 2% af vægten af det komplette projektil; når dette anvendes, er projektilet kaldes en priduct, ikke en wolfram panserbrydende skud. HE fyldning af produktet, uanset om smeltet eller kondenseret, havde en tendens til at eksplodere på slående rustning, der overstiger dens evne til at perforere.

Anden Verdenskrig

Wolfram Armor Piercing
Wolfram Armor Piercing
Under Anden Verdenskrig, projektiler brugt meget legeret stål indeholdende nikkel-krom-molybdæn, men i Tyskland, havde dette at blive ændret til en silicium-mangan-krom-legering, når disse kvaliteter blev knappe. Sidstnævnte legering, selv i stand til at hærdes på samme niveau, var mere skørt og havde en tendens til at splintre på slående stærkt skrånende panser. Den knust skud sænkede penetration, eller resulterede i total penetration fiasko; for wolfram panserbrydende højeksplosivt (APhe) projektiler, kan dette resultere i for tidlig detonation af HE fyldet. Meget avancerede og præcise metoder til differentieret hærdning projektilet blev udviklet i denne periode, især af den tyske oprustning industrien. De resulterende projektiler gradvist ændre sig fra høj hårdhed (lav sejhed) i spidsen til høj sejhed (lav hårdhed) på bagsiden og var langt mindre tilbøjelige til at svigte ved anslaget.

British Naval 15-tommers udjævnede Tungsten Armor Piercing Shell, 1943



"Panserbrydende Udjævnede (APC)" og "panserbrydende Udjævnede Ballistic Udjævnede (APCBC)".

Tidlig WWII-æra reducerede AP projektiler affyret fra høj hastighed kanoner var i stand til at trænge ind omkring det dobbelte af deres kaliber på tæt hold (100 m). På længere intervaller (500-1.000 m), dette faldt 1.5-1.1 kalibre grundet dårlig ballistiske form og højere træk af de mindre diameter tidlige projektiler. Senere i konflikten, APCBC affyret på nært hold (100 m) fra stor kaliber, høj hastighed kanoner (75-128 mm) var i stand til at trænge ind på et langt større tykkelse rustning i forhold til deres kaliber (2,5 gange) og også en større tykkelse (2-1.75 gange) på længere intervaller (1500-2000 m).

Modern Day

Wolfram Armor Piercing Shot

Wolfram panserbrydende "shot" for kanoner tendens til at kombinere nogle form for brandbomber kapacitet med den af panser-penetration. Det brændbare forbindelse normalt indeholdt mellem hætten og gennemtrængende næse, inden en hul bagtil, eller en kombination af begge. Hvis projektilet også bruger en tracer, er den bageste kavitet ofte brugt til at huse tracer-forbindelsen. For større kaliber projektiler, kan sporstoffet i stedet være indeholdt i en forlængelse af den bageste tætningsprop. Fælles forkortelser for fast (ikke-komposit / hardcore) kanon-fyrede skud er; AP, AP-T, API og API-T; hvor T står for "tracer" og jeg for "brændbart".

Wolfram Armor Piercing Shells

Wolfram rustning piercing skaller i den klassiske form, er ikke almindelige i moderne kanoner, selv om de kan findes i de større (40-57 mm) våben, især det russiske eller Sovjet-æraen afstamning. Moderne kanoner i stedet brand semi-panserbrydende højeksplosivt (SAPHE) skaller, som har mindre anti-panser evne, men langt større anti-MATERIEL / personale effekter. De moderne SAPHE projektiler har stadig et ballistisk hætte; hærdet krop og base sikring, men har tendens til at have en langt tyndere krop materiale og højere eksplosivt indhold (4-15%). Fælles forkortelser for moderne AP og SAP skaller er: HEI (BF), SAPHE, SAPHEI og SAPHEI-T.

De fleste moderne aktive beskyttelsessystemer (APS) er usandsynligt, at være i stand til at besejre fuld kaliber AP runder affyret fra en stor kaliber tank kanon. APS kan besejre de to mest almindelige anti-panser projektiler i brug i dag: HEAT og APFSDS. Nederlag HEAT projektiler opnås ved beskadigelsen / detonation af HE fyldet eller beskadigelse af formede ladning liner og / eller fusing systemet, og nederlag APFSDS projektiler opnås ved at inducere krøje / hældning og / eller brud af stangen. På grund af den AP skud / Shells høj masse, stivhed, kort totallængde, og tykke krop, wolfram panserbrydende er næppe påvirket af nederlaget er benyttet af APS-systemer (fragmentering sprænghoveder eller projekterede plader).

Hvis du ønsker at vide mere information om wolfram panserbrydende granater, er du velkommen til at kontakte os via e-mail: sales@chinatungsten.com eller på telefon:00 86 592 5129696.

Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved