ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >> Wolfram legeret Militær Fittings >>Wolfram og forarmet uran Military Application

Wolfram og forarmet uran Military Application

Wolfram: The Perfect Metal for Bullets og missiler

Wolfram,i Militære anvendelser, der bruges i kugler, som hærder til at producere panser gennemtrængende rounds.It anvendes primært til fremstilling panserbrydende projektil i våben industrien.

Gennem pulver forbehandling teknologi og stor deformation teknologi mulighed for at forbedre kornet for at forbedre holdbarheden og gennemslagskraft af wolfram legering.

Det panserbrydende projektil at 125 Ⅱ typen i Kinas vigtigste kamp tank er lavet af W-Ni-Fe, med variabel tæthed af sintring presse, kan den gennemsnitlige præstation opnå trækstyrke 1200 MPa, forlængelse af mere end 15%, taktisk og teknisk indeks på 2000 meter homogene fra den fordeling af 600 mm tykt stål rustning. I øjeblikket er wolfram legeringer udbredte i store forhold panserbrydende i vigtigste kamp tank, små og mellemstore kaliber anti-fly penetrators og high-speed anti-piercing materiale, hvilket gør denne type panserbrydende med kraftigere opdeling.

wolfram-HA-Penetrator

forarmet uran

forarmet uran er meget tæt; på 19,050 kg / m³, er 1,67 gange så tæt som bly, kun lidt mindre tæt end wolfram og guld, og 84% så tæt som osmium eller iridium., A DU projektil af given masse har en mindre diameter end en tilsvarende føring projektil , med mindre luftmodstand og dybere penetration på grund af et højere tryk ved anslagspunktet. DU projektil ammunition er ofte i sagens natur brandbomber, fordi uran er brandfarligt.

De fleste militære anvendelse af forarmet uran har været så 30 mm kaliber ammunition, primært 30 mm PGU-14 / B panserbrydende brandbomber rundt fra GAU-8 Avenger kanon af A-10 Thunderbolt II bruges af United States Air Force. 25 mm DU runder er blevet brugt i M242 kanon monteret på USA hærs Bradley Fighting Vehicle og Marine Corps 's LAV-25.

Den USA-Marine Corps bruger DU i 25 mm PGU-20 runde fyret af GAU-12 Equalizer kanon af AV-8B Harrier, og også i 20 mm M197 kanon monteret på AH-1 Cobra kamphelikoptere. En anden brug af forarmet uran er i kinetisk energi penetrators, kinetisk energi Penetrator runder består af en lang, forholdsvis tynd Penetrator omgivet af en kassere sabot. Staballoys er metallegeringer forarmet uran med en meget lille andel af andre metaller, som regel titan eller molybdæn. En formulering har en sammensætning på 99,25% efter masse af forarmet uran og 0,75 masse-% titan.

wolfram medium kaliber kerne

 

DU er altid en giftig fare, og det vil dræbe dig fra nyre og leversvigt længe før strålingen gør noget, men du har fået til at indtage støvet for at dette kan ske. Selvfølgelig, der fører ammo alle har været fyring rundt i 500 år er også temmelig giftigt ting også, så dens ikke ligesom dette er noget meget nyt eller det giver nogen mening overhovedet for brug af DU våben at have forårsaget en pludselig stigning i krig dødsfald og fosterskader.

Chinatungsten kunne tilbyde wolfram legering kugle og missil med følgende proerpties:

Høj hårdhed 40HRC min. (Regelmæssig wolfram materiale kun om 28HRC)
Fremragende trækstyrke 1050MPa min. (Regelmæssig wolfram materiale kun om 900Mpa)
Ikke-toksiske for miljøet (bedre end forarmet uran kerne)
Superior bearbejdelighed

 

Hvis du har andre spørgsmål om wolfram kugle og missil, er du velkommen til at kontakte os via e-mail: sales@chinatungsten.com eller ring: 00 86 592 5129696.

Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved