ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >> Wolfram legeret Militær Fittings >>Wolfram legering Medium og Large Caliber Ammunition

Wolfram legering Medium og Large Caliber Ammunition

Wolfram legering til APFSDS

Wolfram legering til APFSDS panserbrydende, fin stabiliseret, genudsætning sabots er tilgængelige i en række mellemstore til store kaliber, disse omfatter 25mm, 30mm, 40mm, 76mm, 90mm, 105mm, 120mm, 125mm ... Baseret på en nominel massefylde på 17,5 kunne wolfram-legering når meget høj trækstyrke og flydespænding værdier -1,600MPa og ovenfor - samtidig holde en meget høj grad af forlængelse og virkninger svarende forestillinger op til:2.500 / s hastighed
forholdet 35 længde / diameter
100.000 acceleration, især for medium kaliber

wolfram-legering caliper

Medium og Large Caliber Ammunition

Det mellemstore og store kaliber ammunition er afledt af wolfram. Denne ekstremt tæt, heavy metal er ca. 1,7 gange tungere end bly, og langt vanskeligere at deformere end stål. Det er fremragende til brug i panserbrydende. På grund af wolfram store egenskaber og styrke, er det meget nyttigt for piercing dybt ind syntetiske, metalliske mål.

Wolfram legeret panserbrydende mellemstore og store kaliber ammunition besidder karakteristika for kompression modstand og ikke-trækstyrke, når det trænger rustning, forekom næsten ingen deformation, og formen fragment efter stansning gennem panserplader, øge killability og forbrænding effekt, udover er mere end rustning -piercing lavet af andre materialer. AP Skallen er nu lidt brugt i søslag, som moderne krigsskibe har ringe eller ingen beskyttelse rustning, men det er fortsat den foretrukne runde i tank krigsførelse, da det har en større "først-hit kill" sandsynlighed end en høj anti-tank ( HEAT) runde, især mod et mål med komposit panser, og på grund af højere mundingshastighed, er også mere præcis end en HEAT rundt. Wolfram legeret mellemstore og store kaliber bruges til at trænge hærdet pansrede mål som ballistiske veste, køretøj rustning, beton, kampvogne og andre forsvarsværker, afhængigt af kaliber af skydevåben. Panserbrydende ammunition består af en penetrator fremstillet af hærdet stål, wolframcarbid eller depleteret uran, indkapslet i en blødere kappe, såsom kobber eller aluminium.

wolfram-legering caliper

 

Hvis du har andre spørgsmål om wolfram legering ammunition, er du velkommen til at kontakte os via e-mail: sales@chinatungsten.com eller ring: 00 86 592 5129696.

Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved