ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Inquiry, forslag, Kommentar &; Feedback
Hjem >>Wolfram Vægt for sport

Wolfram legering til sport

Wolfram legering Sports kontravægt

fishing-jigs
På grund af høj densitet og lille volumen, højt smeltepunkt, fremragende hårdhed, overlegen slidstyrke, høj trækbrudstyrke, høj duktilitet, godt bearbejdelighed, ikke-toksisk og miljøvenlighed, høj slagstyrke og brudbestandighed, wolfram legering sport kontravægt er mere og mere populære.

Wolfram legering Sports for Darts

"At købe en (ny) dart" mener vi at få en ny dart tønde. I dag tønder findes i næsten alle mulige form, med et bredt udvalg af knurl eller ringe på overfladen i et behageligt og sikkert greb.
På grund af tekniske problemer med produktion, 100% wolfram dart tønder er ikke tilgængelige. Alle "tungsten" dart du kan købe er faktisk lavet af wolfram-legering, med nikkel-jern-Tungsten er den mest almindelige. Fordi wolfram legering er nu det vigtigste materiale til professionelle dart kan vi klassificere dart som wolfram legering sport.
soft-tip-tungsten-tønde stål-tip-tungsten-tønde wolfram legering bullet color_fishing_weights

Wolfram Alloy Fishing Vægte

Wolfram legering sport familie består nu også af fiskeri. Wolfram legering fiskeri vægte og jigs til wolfram legering sport kan bruges i både ferskvand og saltvand som hovedregel, ofte vedtage den letteste jig vægt, hvis det er muligt, fordi den letteste fiskeri jig tillader dig at føle bunden, og en hvilken som helst dække det kontakter. I klart vand, lettere vægte spænder fra 1. / 8 ounce til 1/4 ounce bør kombineres med lys linje for mere effektiv og spinding tackle er også nødvendige. For skumle eller dybt vand, mere tæt dække og tungere jigs omkring 3/8 til 5/8 ounce er behov for, og kan fiskes på stout agn casting tackle med tunge linje. I tilfældet med den blæsende dag, er det svært at bevare kontakten med tungsten legeringer fiskeri vægt til at opdage strejker, mens det vil være ikke problemet, hvis blæse en bue i din linje og gå at have en tungere fiskeri synk.

Wolfram Alloy Tennis kontravægt

Tennis spiller slår bolden og søger at opnå så meget kontrol som muligt med den største kraft, hvormed bolden. Dette sker, når bolden rammes ved en position på strengene kendt som "sweet spot", som er det centrale område af strengene. Spiller forsøger at ramme bolden og holdent med ketsjeren hovedet modsat søgning af bolden. Ikke to spillere har identiske gynger og derfor to forskellige spillere kan svinge lidt anderledes med den samme ketcher. Da den tennisketsjer vægt og overordnede struktur er fast, efter at den er lavet; den eneste måde at opnå et andet arrangement er at opnå en ketcher har en anden vægt eller vægtfordeling. Wolfram legering sport produkter tillader vægte at være let tilføjes på udvalgte steder i ketsjeren, der ville forbedre en spillers samlede swing. Udvalgt vægtning kan bruges til at øge vægten af ​​hovedet for en mere kraftfuld tjene, men også at korrigere ubalancer i spillerens swing. Wolfram legering sport materiale er det bedst mulige materiale i dette tilfælde.

Wolfram Alloy Golf Vægt

Golf først for nylig blev en af de wolfram legering sport. Golfklub omfatter et hovedlegeme køllehovedet der er lavet af lav vægtfylde, let og hård legering, en kontravægt slot, en halsdel. Wolfram legeret kontravægt er placeret i modvægten slot, der er udformet som lange spalte eller ring slot. Det kan være placeret i bunden, midten eller periferien af køllehovedet hoveddel. De wolfram legering sports produkter kan indsættes i et eller flere af kontravægten slots. Halsdelen er svejset på den ene side af toppen af hovedet club hovedlegeme at gøre op golfkøllehovedet. Golfklub balance kan manipuleres ved at tilføje vægte med forskellige densiteter eller ved skiftende position modvægten slot svejsning på køllehovedelementet hovedlegeme. Hver golfklub kan være end finjusteres til mach golfspillers behov.

wolfram legering bullet color_fishing_weights fishing-jigs wolfram-legering-kontravægt fiskeri-jigs

Wolfram Alloy Ski Vægt

Wolfram ski afbalanceringsklodser er en slags wolfram legering produkter og forholde sig til den teknologiske sektor ski og de tilknyttede tilbehør, som giver optimal ydelse skal opnås i alle skiløb discipliner. Mere specifikt produkt angår en samling bestående af ski, skistøvler og tilhørende bindinger. En eller flere vægte af variabel størrelse er monteret på ski for at opnå en bedre afbalancering af selve ski og en reduktion i vibrationer af dens forskellige dele forårsaget af trykket spændinger, der virker på den zone af bærende kontakt af ski med sneen .

wolfram legering bullet color_fishing_weights ski-balance-vægt Hånd-Vægte-til-Joggers Hånd-Vægte-til-Joggers-02

Som at køre det meste styrker underkroppen, mange løbere og løbere beslutter at bære ekstra vægte på deres underarme i form af armbånd eller på deres hænder i form af handsker. Det er også almindeligt at bruge vægtede ankel-bands under træning. Andre vægte i forskellige former, såsom håndvægt-type håndvægte er også udbredt. Med mere end 20 års erfaring, kan Kina Tungsten lære dig meget og mere om vægt. Vi tilbyder wolfram legering sport vægte i forskellige former og figurer. Safe, tæt, ikke-toksiske og let bearbejdelig. Wolfram legeret er det materiale, hvis du er på udkig efter bedste vægt til volumen-forhold.

Hvis du har nogen interesse i wolfram legering sport produkter, du velkommen til at kontakte os: sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com eller ring til os ved: 0086 592 512 9696, 0086 592 512 9595.

Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - 2016 ChinaTungsten Online All Rights Reserved