ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >> Wolfram legeret Militær Fittings >>Wolfram Alloy Anti-materiale Rifle Bullet

Wolfram Alloy Anti-materiale Rifle Bullet

Wolfram legering er en slags kompositmaterialer, der wolfram hvis kvalitet fraktion er 80% ~ 98% distribuerer til Ni-Fe-W sosoloid. Som det er ønsket, wolfram legering kombineres med høj densitet, høj styrke af wolfram og god duktilitet matrix. Så det har en række egenskaber for fysik, kemi og mekanik. Wolfram legering har bred anvendelse i militære industri med sine gode egenskaber. En af applikationer er wolfram legering riffelkugle anti-materiale.

Anti-materiale riffel fortsætter tankegangen af ​​anti-tank-riffel, som blev anvendt i to gange Verdenskrig. Det kan starte store kaliber maskingevær kugle. Samarbejde med anti-materiale riffel kugle, kan det trænge lys tank, der har tynd rustning, og dræbe personale i tanken. Det kan også dræbe sniper gemmer sig bag blindage. Det bruges primært til at håndtere køretøjer, olie depot, radar, teleskopiske overvågning spejl, kobber flyvende i lav højde og jet landing på jorden. Ligesom anti-tank-riffel, anti-materiale riffel fokuserer på indtrængning og det er domineret af høj effekt kugler såsom wolfram legering anti-materiel riffel kugle. Det kan bruges af infanteri, meget bedre bekæmpe kapacitet af infanteri deling. For eksempel, at udnytte anti-materiel riffel kugle, M82A1 anti-materiel riffel udgør brand kontinuitet og magt M24 snigskytteriffel i Afghanistan-krigen. Det siges, at en Taleban embedsmand blev dræbt af M82A1 fra afstand af 1760 yards (1600m) på vej til bilen. Ellers USA Coast Guard bruger også M82A1 i håndhævelsen narkotika, effektivt slående høj hastighed skiffs, der transporterer narkotika nær pelsen.

Hvis du har nogen interesse i wolfram legering anti-materiel riffel kugle, er du velkommen til at kontakte os via e-mail: sales@chinatungsten.com eller på telefon: 86 592 5129696.

Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved