ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >> Wolfram legeret Militær Fittings >> Wolfram Lille Caliber Core

Wolfram Lille Caliber Core

Hvorfor er Wolfram Small Caliber Core?

Wolfram legering, også kaldet tungsten for korte, bruges som en ny blyfri lille kaliber kerne for det nationale forsvar. Små kaliber kerner raser fra 9mm til 0,50 kaliber herunder 5.56mm, 7.62mm, 9mm, 0,38 og 0,45 kaliber osv, kunne produceres af wolfram blandinger metal med de samme teknikker, der anvendes til opførelse af blyholdige projektiler, men uden nogen gift til miljøet. Det er lige så dødbringende som standard kerne af 5.56mm uden at skade miljøet. Dagen afsluttes brugen af miljøfarlige materialer i små kaliber kerner for alle ammunition kommer.

Desuden, som en høj tæthed metal, er wolfram blandes med bindemiddel, såsom nikkel, jern, kobber, kobolt, etc. for at frembringe komponenterne med kontrolleret massefylde og mekaniske egenskaber. Pulver metal blandinger, såsom wolfram lille kaliber kerne er simpelthen koldpresset at producere en høj densitet med overlegne egenskaber, for eksempel høj hårdhed, god trækbrudstyrke, fremragende forlængelse, etc.

Vigtigste Fremstilling Processen med Tungsten Lille Caliber Core

Wolfram lille kaliber kerne er fremstillet ved pulvermetallurgi teknik med nogle komplekse proces. Den vigtigste fremstilling proces er blanding, de-voksning, presning, sintring, bearbejdning, og derefter flytte til overfladen kontrol, hvis der er et behov, såsom galvanisering, gravering, etc. Varmebehandling er meget nødvendigt for at opnå de rette egenskaber til wolfram lille kaliber kerne, ville forlængelse forbedres ved denne proces.

De kombinerede processer mekanisk sammenlåsning og "kold-svejsning" binding metallerne sammen, og kan varieres for at styre egenskaberne af det ikke-ledende kerne. Wolfram lille kaliber kerne kan presses direkte fremstillet, eller kerner kan produceres som kan sænket i projektiler, med eller uden kappe. Så sænksmedning er en anden vigtig proces for at nå en højere hårdhed mindst 40HRC, i mellemtiden, trækbrudstyrke kan også øges til mindst 1050Mpa. Hvis der er behov højere egenskaberne, vil nogle af de processer justeres.

wolfram små kaliber kerne fremstilling processer wolfram små kaliber kerne fremstilling processer

Wolfram Lille Caliber Core Egenskaber:

Pulvermetallurgi fremgangsmåde har potentiale til ikke blot at producere kvalitet høj densitet, ikke-giftige kerner, der er en direkte erstatning for bly, men også at revolutionere mange af de aspekter af kerne design og ydelse. Customerized wolfram lille kaliber kerne er hilses med høje egenskaber som følger:

Høj hårdhed 40HRC min. (Regelmæssig wolfram materiale kun om 28HRC)
Fremragende trækstyrke 1050MPa min. (Regelmæssig wolfram materiale kun om 900Mpa)
Ikke-toksiske for miljøet
Superior bearbejdelighed

wolfram lille kaliber kerne wolfram lille kaliber kerne wolfram lille kaliber kerne

Hvis du har andre spørgsmål om wolfram lille kaliber kerne, er du velkommen til at kontakte os via e-mail: sales@chinatungsten.com eller ring: 00 86 592 5129696.

Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved