ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >> Wolfram legeret Militær Fittings >>Wolfram Alloy Armor Plating

Wolfram Alloy Armor Plating

Wolfram legeret panserplader der beskytter den nedre del af en dør fra spark og ridser, som dækker døren til en højde regel 39 inches (l meter) eller mere. Panserplade som blev lavet af wolfram legering, der anvendes som en kappe for krigsskibe, tanke og så videre for at modstå gennemtrængning og deformation fra tungt beskydning.

Rifle og pistol runder er som regel bygget op omkring en Penetrator af hærdet stål eller tungsten. Luft- og tank-runder bruger nogle gange en kerne af forarmet uran. Penetratoren er en spids masse af high-density materiale, der er designet til at bevare sin form og bære den størst mulige mængde energi så dybt som muligt ind i målet. Depleteret-uranpenetratorer har den fordel at være pyrofore og selvskærpende ved nedslaget, hvilket resulterer i intens varme og energi fokuseret på et minimalt område af målet panser. Nogle runder bruger også eksplosionsfarlig eller brændbar tips til at hjælpe med udbredelsen af tykkere panser. Høj Eksplosiv Incendiary / Armor Piercing Ammunition kombinerer en wolfram-legering penetrator med en brandbomber og eksplosive tip.

Når et våben rammer panserplade og våbnet er kraftig nok til at bryde igennem, blokken pauser fra hinanden. Men våbnet mister sin skader, så blokkene bag kan overleve.

Wolfram legeret panserplader har en lignende effekt, og gennem det er relativt let i forhold til den primære panser-plating af et køretøj, der stadig har en skadelig virkning på mobilitet og load-kapacitet. At være 50% lettere end aluminium bur rustning og 85% lettere end stål bur muligheder, wolfram legering panserplader reducerer risikoen for overbelastning af køretøjet, og betyder, at mere udstyr kan udføres, og yderligere forholdsregler til at sikre sikkerheden for passagererne.

Hvis du har nogen interesse i wolfram-legering panserplader, er du velkommen til at kontakte os via e-mail: sales@chinatungsten.com eller på telefon: 86 592 5129696.

Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved