ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >> Wolfram legeret Militær Fittings >>Wolfram Bullet

Wolfram Bullet

wolfram bullet Wolfram bullet er lavet af wolfram legering materiale og bruges som Penetrator Shell kerne, der kunne trænge fjendtlige kampvogne armored.Tungsten kugle har en tilsvarende destruktiv magt med uran kugle og kunne erstatte uran kugle bombe anvendt i tanken.

Uran kugle har medført miljøforurening og skader på menneskers efter Golfkrigen og Balkan war.The soldater ville lider af kræft til brug uran bullet bomb.Uranium er radioaktivt, det er generaliseret atomvåben, som ville såre den troops.Concerning sikkerhedsspørgsmål , US arme fabrikanten har besluttet at stoppe produktionen af uran.

US Navy har udfaset uran våben i 10 år, og efterhånden bruge tungsten kugle, som er ugiftige og nonradiative. For USA har stoppe produktionen af uran våben, kan kun Storbritannien udfases sådan weapons.The UK forsvar afdeling har forbedret, at wolfram kugle har en tilsvarende ødelæggende kraft, med uran weapon.They har mester beviser for de skadelige at forårsaget af uran våben.

Høj densitet wolfram legering er et nyt materiale med ny struktur. Det har en høj hastighed, lav ballistisk stretching, flyvetid er kort, høj nøjagtighed og penetration styrke og det kunne skudt hurtigt bevægelige objekter. I modsætning til den hårde kerne af stål, wolfram legering bullet har en nice duktilitet og har en hurtig piercing hastighed. Wolfram bullet er ofte blevet brugt hjemme og i udlandet.

wolfram bullet

Hvis du har nogen interesse i wolfram-legering kugle, er du velkommen til at kontakte os via e-mail: sales@chinatungsten.com eller på telefon: 86 592 5129696.

Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved