ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >> Wolfram legeret Militær Fittings >>Wolfram for Defense

Wolfram for Defense

Avanceret HIIT Effektivitet og Destruction

AHEAD er en forkortelse af "Avanceret Hit Effektivitet og Destruction". Det AHEAD kan også betyde "foran ....", Er betegnende for den idé, at AHEAD ammunition er en guidet missil, der aktiveres, og indsat før nå målet, "fremrykkende aflytning". Kernen i AHEAD teknologi består af tre dele, herunder AHEAD ammunition, mundingshastighed måling og tidsbestemte detonator anmodning enhed / datasystem.

Nedenfor inddrage billeder af en typisk militær anvendelse af wolfram-legering i wolfram militært forsvar (GDF-AHEAD, fra Schweiz):

  Wolfram Alloy Projektil  Wolfram Alloy Projektil

Skematisk tegning af wolfram militære forsvar (heavy metal tanken ammunition patron)

tanken ammunition patron

1. Forrude t 2. Wolfram heavy-metal penetrator (sub projektil)

3. Tre-sektion Sabot 4. Stabiliserende fin 5. Drivmiddel af wolfram militære forsvar

Multi-EFP og den kombinerede virkning af ECP

Multi-EFP og den kombinerede virkning af ECP

(a)Single EFP

(b)EEP kæmper Institut sammensætningen

(c)Multi-EEP

(d)Integreret effekt af EEP

Teknologisk Kerne af Wolfram militære forsvar

Den 35mm ved 228mm AHEAD ammunition er en original patron type, programmeret detonator ammunition, der består af en programmerbar Fuze System, wolfram legering subprojectiles, udslyngning standoff ammunition, en tyndvægget krop, nitrificeret fiber fyring ammunition og stål ammunition patron. Denne wolfram militært forsvar er blevet mere og mere udbredt på det militære område.

Wolfram militære forsvar i Anti-missil:

I anti-missil rolle det bruger Avanceret Hit Effektivitet og ødelæggelse (AHEAD) ammunition. Denne runde skubber 152 wolfram projektiler i en forudbestemt afstand, mellem 40 og 10 m, fra målet. En 25-round burst af AHEAD runder producerer 3.800 af disse små projektiler at ødelægge indkommende missiler. Krydsermissiler kan blive ødelagt ved 2,5 km og høj hastighed missiler ved 1,5 km rækkevidde af wolfram militært forsvar. En mere almindelig projektil at se i service er den avancerede hit effektivitet og ødelæggelse [AHEAD] runde. Givet størrelsen af ​​diameteren og den større længde af projektilet, i modsætning til en 35mm AHEAD runde, er flere subprojectiles gennemføres - ethundredeogfirs i modsætning til hundrede og halvtreds-to. De submunition af denne wolfram militære forsvar er wolfram-legering [WHA] kugler, designet til både indtrængning og »masse virkning«, for at øge sandsynligheden for at engagere den indkommende "vampyr" eller "bogie". Runden betegnes MCP170 og bruger en programmerbar magnetisk brandrør som bruger oplysninger fra spolen hastighed gauge nær pistolens snude for automatisk at beregne den korrekte forventede tid til at målrette.

Mere viden om wolfram militære forsvar for AHEAD C141:

Bekæmpelse effektivitet AHEAD ammunition skyldes nyttelast 152 wolfram legering subprojectiles vejer 3,3 gram hver. Disse subprojectiles aktiveres i en bestemt afstand foran den opsnappet mål, der danner en masse af dødbringende subprojectiles, i høj grad forstærke sandsynligheden for en kill. De wolfram legering subprojectiles har en skarp kant, der sikrer, at denne tungsten militære forsvar kan indhug ind i målet med præcis nøjagtighed, wolfram militært forsvar giver også den kinetiske energi til at ødelægge de elektriske komponenter, nyttelast eller motor af målet.

hvis du har nogen interesse i wolfram militært forsvar, er du velkommen til at kontakte os via e-mail: sales@chinatungsten.com eller på telefon: 86 592 5129696.

Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved