ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >> Wolfram legeret Militær Fittings >> Wolfram Medium Caliber Core

Wolfram Medium Caliber Core

Hvorfor er Wolfram Medium Caliber Core?

Wolfram tunge legering, også kaldet tungsten legering til kort, der bruges som et nyt medie kaliber kerne for det nationale forsvar, er sådanne kerner bliver fremstillet af blandinger af pulveriserede metaller, og / eller overtrukket metalstøv eller partikler, der er konsolideret til at danne tætte metalliske materialer . Det primære mål med projektet er at udvikle funktionelle, high density, ikke-giftige håndvåben projektiler med kontrolleret effekt adfærd, dvs. skrøbelighed, til træning og brug feltet. Der er opnået foreløbige resultater ved anvendelse af koldpressede blandinger af metalpulver. Derfor er en konge af centrale materialer med egenskaber svarende eller bedre end forarmet uran er hårdt brug fremstilles og testes. Wolfram materiale bør være en vidunderlig erstatning.

Vigtigste Fremstilling Processen med Tungsten Medium Caliber Core

Wolfram medium kaliber kerne er fremstillet ved pulvermetallurgi teknik med nogle komplekse processer. Den vigtigste fremstilling proces er blanding, de-voksning, presning, sintring, bearbejdning, og derefter flytte til overfladen kontrol, hvis der er et behov, såsom galvanisering, gravering, etc. Varmebehandling er meget nødvendigt for at opnå de rette egenskaber til tungsten medium kaliber kerne, ville forlængelse forbedres ved denne proces.

Pulvermetallurgi fremgangsmåde er, at de sammensatte kernematerialer er helt genanvendeligt. Bindemidlet og high-density metaller ikke kemisk bundet og bindemidlet metal ikke våd tætte bestanddel. Metallerne er nemt regenereret fra skrot indsamlet på skydebaner beskæftiger simple varmebehandlinger. Dette vil give en ny og billigere kilde til råstoffer, uundgåeligt sænke omkostningerne. Sænksmedning er en anden vigtig proces for at nå en højere hårdhed mindst 40HRC, i mellemtiden, trækbrudstyrke kan også øges til mindst 1050Mpa. Hvis der er behov højere egenskaberne, vil nogle af de processer justeres.

Wolfram Medium Caliber Core Fordele:

Wolfram medium kaliber kerne normalt raser fra 20 mm til 35 mm, der anvendes på flådefartøjer, helikoptere, kampfly og anti-luftskyts kanoner, samt infanteri kampvogne, også kunne bruges til høj kvalitet knaldhætter af alle typer, samt links til forskellige små og mellemstore kaliber runder.

Chinatungsten kunne tilbyde wolfram legering fittings bruges som en del at wolfram medium kaliber kerne med følgende proerpties:

Høj hårdhed 40HRC min. (Regelmæssig wolfram materiale kun om 28HRC)
Fremragende trækstyrke 1050MPa min. (Regelmæssig wolfram materiale kun om 900Mpa)
Ikke-toksiske for miljøet (bedre end forarmet uran kerne)
Superior bearbejdelighed

wolfram medium kaliber kerne wolfram medium kaliber kerne wolfram medium kaliber kerne

Hvis du har andre spørgsmål om wolfram medium kaliber kerne, er du velkommen til at kontakte os via e-mail: sales@chinatungsten.com eller ring: 00 86 592 5129696.

Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved