ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >> Wolfram legeret Militær Fittings >>Wolfram legering dybtrykning Rod Processing

Wolfram legering dybtrykning Rod Processing

Kort introduktion af Wolfram legering dybtrykning Rod

Wolfram legeret sænksmedning stang er fremstillet af wolfram legering stang gennem kalcinering. Den normale metode, der anvendes i behandlingen ekstrudering, smedning og sintring. Efter kalcinering, wolfram legering sænksmedning stang har højere duktilitet, sejhed og trækstyrke end wolfram legering stang, så den kan bruges i længere tid. Wolfram legeret sænksmedning stang er meget udbredt i industrien samt militære områder, såsom riffel kugle, panserbrydende, dobbeltbekkasin riffel penetrator mv
Fordele ved wolfram-legering sænksmedning stang: lave omkostninger, nem betjening, praktisk behandling justering og kontrol, hårdere, mere holdbare, fremragende hårdhed (40HRC, wolfram-legering stang mellem 26HRC og 30HRC), høj trækstyrke (1200MPa ~ 1400MPa) osv

Wolfram legering dybtrykning Rod Behandler:

Først blandes wolframpulver sammen med andre elementer, såsom Ni, Fe, Cu, etc. Put dem i en specielt designet støbeform, som er i varmeovn. Opvarm til en bestemt temperatur og gennem en vis tid, kan vi få wolfram-legering stang.

For det andet overfører stangen til en midlertidig støtte, som understøtter wolfram legering stang opvarmes tre fjerdedele af en time ved ca. I600 ° C. I en elektrisk opvarmet rørovn, er wolfram legering stang beskyttet mod oxidation ved denne temperatur med hydrogengas. Wolfram legering stænger er opvarmet til omkring 1600 ° C. Derefter med en atmosfære af hydrogengas i en elektrisk ovn, er wolfram legering hurtigt ledes gennem sænksmedemaskine. I denne operation er diameteren af stangen er reduceret 10 procent. Wolfram legering stænger er derefter igen opvarmet i ovnen og er klar til det næste par sænksmedning matricer som igen vil reducere dens diameter med 10 procent.

For det tredje, bearbejdning. Wolfram legering er så hårdt, at det ikke kan bearbejdes ved skarp kant værktøjer, men det kan bringes i desire former ved høj temperatur hamring eller kold formaling.

Tungsten Alloy Military Road Billeder:

Wolfram Alloy Rod Wolfram Alloy Military Road wolfram-legering sænksmedning stang
Wolfram Alloy Rod-01
Wolfram Alloy Military Road
Wolfram Alloy Rod-02

Chinatungsten er en professionel wolfram legering stang producent og leverandør, der har mere end 20 års erfaring, så vi kan tilbyde alle former for stænger i nøje overensstemmelse med dine krav.

Hvis du har nogen interesse i wolfram-legering stang, er du velkommen til at kontakte os via e-mail: sales@chinatungsten.com eller på telefon: 86 592 5129696.

Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved