ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >> Wolfram legeret Militær Fittings >>Wolfram Alloy Cluster Munition

Wolfram Alloy Cluster Munition

Hvad er Wolfram legering Cluster Munition

EN wolfram-legering klyngeammunition , også kendt som en wolfram-legering klyngebombe, er et våben, der indeholder flere eksplosive submunition. En klynge ammunition er en form for air-droppet eller jord-lanceret eksplosiv våben, der frigiver eller skubber mindre submunition. Almindeligvis er dette en klyngebombe, der skubber eksplosive bomber, der er designet til at dræbe personale og ødelægge biler.

Wolfram legeret klyngeammunition er defineret og forbudt som en kategori af våben. En wolfram legering klyngeammunition er en form for air-droppet eller jord-lanceret eksplosive våben, releases eller skubber mindre submunition. Almindeligvis er dette en klyngebombe, der skubber eksplosive bomber, der er designet til at dræbe personale og ødelægge biler.

Wolfram legeret klyngeammunition groft tjener tre formål:
For det første at besejre bløde mål, jeg e personale;
for det andet at besejre pansrede af lette pansrede køretøjer;
for det tredje at bidrage til den undertrykkende effekt, jeg e for at undgå fjendens styrker for at bruge deres våben uden at påføre for meget skade på dem.

wolfram-legering klyngeammunition wolfram-legering klyngeammunition

Wolfram legering dybtrykning Rod for Cluster Munition

Wolfram legeret sænksmedning stang er fremstillet af wolfram stang. Densiteten, hårdhed og styrke af wolfram legering sænksmedning stang er højere end wolfram legering stang. Wolfram legeret sænksmedning stang har været meget anvendt til klyngeammunition.

De fleste klyngeammunition indeholder formet afgift sprænghoveder, som foretages af wolfram-legering sænksmedning stang til at gennembore rustning af tanke og pansrede vehicles.Tungsten tildele sænksmedning stang bruges til klyngebombe, der skubber eksplosive bomber, der er designet til at dræbe personale og ødelægge køretøjer eller til at ødelægge landingsbaner eller elektrisk eltransmissionsledninger sprede kemiske eller biologiske våben, eller at sprede landminer. Nogle submunition-baserede våben kan sprede ikke-ammunition, såsom brochurer.

Wolfram legering klyngeammunition kan trænge mange meter armeret beton eller sten i sekunder. Den er udstyret med en detonator styres af en computer, der måler tætheden af passeret gennem materialet og, når sprænghoved når det målrettede ugyldig eller et sæt dybde, detonerer den sprænghoved, som så har en eksplosive og brændbare virkning. Den wolfram-legering brænder voldsomt og hurtigt, karbonisering alt i tomrum.

wolfram-legering sænksmedning stang wolfram medium kaliber kerne

Hvis du har andre spørgsmål om wolfram legering sænksmedning stang for klyngeammunition, er du velkommen til at kontakte os via e-mail: sales@chinatungsten.com eller ring: 00 86 592 5129696.

Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved