ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >> Wolfram legeret Militær Fittings >>Wolfram Alloy panserværnsammunition 

  Wolfram Alloy panserværnsammunition

Wolfram legering er vigtige materialer, da de udviser høj tæthed, omfattende mekaniske egenskaber og god korrosionsbestandighed, hvilket fører til mange praktiske anvendelser, såsom den del af panserværnsammunition.For nogen tid, har en passende erstatning for miljøskadelige forarmet uran (DU) til brug, så længe stang penetrators været undvigende. Wolfram baserede tunge legeringer, der almindeligvis betegnes whas, med en tungsten kornstørrelse i flere snese ofmicrons, komme tæt på udførelsen af DU for panserværnsammunition.

Efter Første Verdenskrig, blev tanken rustning forbedret i både tykkelse og kvalitet. At være i stand til at trænge ind rustning tankene på potentielle fjender, blev det nødvendigt at designe våben og granater til dette specifikke formål. I løbet af trediverne og fyrrerne, en lang række nye shell typer oplevede kamp. Beskrivelserne nedenfor vil give en kort oversigt over de vigtigste typer af skaller, forklarer de grundlæggende design, den metode, med hvilken skallerne trænger en rustning plade, og på hvilken måde de er designet til at deaktivere tanken mod hvilken de er fyret.

wolfram legering panserværnsammunition

Wolfram Alloy panserværnsammunition Type

Armor Piercing, Udsmid Sabot (APDS)

Princippet om at koncentrere den kinetiske energi af en stor kaliber shell i en smal penetrator er taget til det yderste med panserbrydende, kassere Sabot (APDS) shell. Udviklet under krigen, dette skal type svarer til APCR i penetration princip. Snarere end fastsættelse af den ydre skal til penetrator, den ydre skal, eller sabot, kasseres fra Penetrator straks når de forlader næsepartiet. Den Penetrator selv er en lang, tynd stang af en high-density materiale, såsom Tungsten eller efter fission energi blev almindelig Efter krigen, forarmet uran.

APDS skaller tilbyder meget god indtrængning kapacitet, men også lider de samme spørgsmål som APCR skaller. APDS har også den ulempe, at sabotten vil påvirke jorden foran pistolen ved en relativ høj hastighed, udgør en risiko for venlige tropper.

Armor Piercing, Capped, Ballistic Cap (APCBC)

Denne shell type er en kombination af hætterne af APC og APBC skaller.

Armor Piercing, Composite, Rigid (APCR)

Den APCR runde er også mere tilbøjelige til Richochet, og de mindre små vil forårsage mindre skade end en fuld-kaliber skal, især da penetratoren ikke indeholder en eksplosiv fyldstof. Ikke desto mindre, under Anden Verdenskrig, det tilladt levetid lav kaliber geværer konstrueret før krigen udvides.

wolfram legering panserværnsammunition

 

Wolfram legering er egnet materiale til wolfram-legering anti tanken ammunition. Chinatungsten Online kan levere det produkt. Hvis du har spørgsmål, du velkommen til at kontakte os: sales@chinatungsten.com eller ring: 86 592 5129696.

Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved