ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >> Wolfram legeret Militær Fittings >>Wolfram Alloy Green Bullet

Wolfram Alloy Green Bullet

Adskillige lande har brugt wolfram og diverse wolfram legering grøn kugle for et antal år på grund af dens høje densitet og resulterende gennemtrængningsevne for panserbrydende runder.

Er der wolfram legeringer i hærens "grønne kugle"? Den wolfram legering grønne kugle er en fælles betegnelse for blyfri, håndvåben ammunition udviklet af hæren i et forsøg på at give soldater med ammunition, der er miljøvenlig. Militær Wolfram legering anvendes i den "grønne" eller blyfri projektil. Wolfram legering grøn kugle indeholder typisk wolfram, der er blandet sammen med enten nylon eller tin. Tungstenlegeringer, på den anden side, indeholde andre metaller, såsom nikkel, cobalt, jern eller kobber, som er opvarmet til høj temperatur, som tillader materialerne at bond sammen. Mens wolfram legering grønne kugler er blevet brugt i uddannelse operationer på et begrænset antal Army installationer, er den ikke blevet brugt på slagmarken.

Mere end 90 millioner runder af wolfram legeringen grønne kugle er blevet brugt i USA, siden den blev indført. Den er afhængig af en blanding af wolfram og nylon, eller wolfram og tin. Det giver kuglerne samme tæthed og fyring egenskaber som den oprindelige, men uden brug af bly. Wolfram blev betragtet som ikke-toksiske. Wolfram legeringer er tætte heavy metal kompositmaterialer primært anvendes i militære applikationer.

Hvis du har nogen interesse i wolfram-legering grøn kugle, er du velkommen til at kontakte os via e-mail: sales@chinatungsten.com eller på telefon: 86 592 5129696.

Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved