ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >> Wolfram legeret Militær Fittings >> Wolfram Alloy penetrators

Wolfram Alloy penetrators

wolfram penetrators, samt stållegering panserbrydende penetrators, skal kunne modstå chokket afholdt, mens stansning gennem panserplader. Penetrators designet til dette formål har en høj grad styrket tilfældet med en særlig hærdet og formet næse. Wolfram legering panserbrydende patroner fås også som håndvåben ammunition, primært til brug som en anti-materiel rundt, for pansrede køretøjer, beton bunkers, tanke og andre forsvarsværker, afhængigt af kaliber af skydevåben. Denne ammunition består af en penetrator konstrueret af wolfram legering eller wolframcarbid, indesluttet i en blødere kappe, såsom kobber eller aluminium. Produktet ammunition kan variere fra rifle- og pistol-kaliber runder hele vejen op til tank-runder.

Kinetic Energy penetrators

Kinetisk energi penetrators - også kendt som lang stang penetrators eller LRPs - er en type ammunition designet til at gennemtrænge køretøj rustning. Meget gerne en kugle penetrator, er en LRP ikke indeholder sprængstoffer og bruger kinetisk energi til at trænge ind i målet.

Udviklingen af moderne kinetiske energi penetrator kombinerer to aspekter af artilleri design; høj mundingshastighed og koncentreret kraft. Høj mundingshastighed opnås ved anvendelse af et projektil med en lav masse og stort basisareal i geværløbet. Affyring en lille kaliber projektil pakket ind i en let ydre skal - kaldet en sabot -raises den mundingshastighed. Når skallen sender cylinderen, sabotten er ikke længere nødvendig og falder i stykker. Dette efterlader projektilet bevæger sig ved en høj hastighed med en mindre tværsnitsareal og reduceret aerodynamisk luftmodstand under flyvningen til målet.

Wolfram Ammunition

High ydeevne wolfram trænge gennem korrosion for mere stabiliserede målinger med en mindre indsats.

Korrosion og Oxidation Penetrerende Tip
Til brug med alle testere, målere og diagnostisk udstyr.
Giver Meget Stabiliserede aflæsninger
Long varigt Tungsten Tip
4mm Standard bananstik

Vi har kapacitet og evne til at fremstille millioner af WHA penetrators af enhver størrelse. Vores kvalitetsprodukter produkter er allerede i brug af mange kvalitet bullet producenter rundt om i verden. Kvaliteten opnås ved banebrydende, højt avancerede materiale videnskab og processer, ikke tilgængelige indtil for nylig. Denne kvalitet kommer ikke med en højere pris! Vores produktion automatisering og produktion raffinement giver os mulighed for at fastholde priserne på et lavt niveau og konkurrere med enhver producent på verdensplan.

Wolfram Ammunition

 

Wolfram legering er egnet materiale til wolfram legering håndvåben ammunition. Chinatungsten Online kan levere det produkt. Hvis du har spørgsmål, du velkommen til at kontakte os: sales@chinatungsten.com eller ring: 86 592 5129696.

Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved