ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >> Wolfram legeret Militær Fittings >>Wolfram Fin Stabiliseret Kinetic Energy Penetrator Ammunition

Wolfram Fin Stabiliseret Kinetic Energy Penetrator Ammunition

Hvad er Wolfram Fin Stabiliseret Kinetic Energy Penetrator Ammunition?

En kinetisk energi penetrator, som også er kendt som en KE våben, er en type ammunition, som en kugle. Armor piercing fin stabiliseret kinetisk energi Penetrator ammunition er et medium kaliber runde består af en fin stabiliseret lang stang fast Penetrator. Fin stabiliseret kinetisk energi penetrator ammunition er den mest dødbringende kinetiske energi ammunition, stand til at ødelægge alle kendte beholder panser op til direkte skydebane. Forarmet uran (DU) våben tilbageholdes af omkring 20 lande verden over, primært som kinetisk energi våben, fordi det bringer så mange farer for miljøet. Undersøgelsen fandt, at der er en type af nyt materiale relateret til wolfram er fremragende til ammunition med sine høje egenskaber, er det en wolfram-baserede kinetisk energi penetrators, som ikke har de samme politiske og miljømæssige indvendinger som DU runder.

Hvorfor er Wolfram Fin Stabiliseret Kinetic Energy Penetrator Ammunition?

Mens DU gør dårligt for miljøet, andre Penetrator materialer såsom hovedsageligt forskellige legering af wolfram, er en sammenlignelig tæthed til DU. Grund, at DU anses for at være så effektiv som en penetrator materiale er, at den kombinerer høj styrke og tæthed med en type deformation under kollision. Men wolfram materiale til wolfram fin stabiliseret, kinetisk energi Penetrator ammunition har en meget højere tæthed, der raser fra 17,0 ~ 18,5 g / cm3. For det meste vil indhold wolfram være mest populære på 93% W. Penetrator materiale er kun en blandt mange variabler, der bestemmer effektiviteten af en kinetisk energi rundt. Selvom DU synes at være den mest effektive materiale, nogle andre materialer, såsom wolfram har en bedre bearbejdelighed, hvilket er meget lettere bearbejdet end andet materiale. Også i regeringsdokumenter fra DU bruger stater, er de diskuterer ændringerne DU, overvejer større forbedringer i udførelsen af fin stabiliseret kinetisk energi Penetrator ammunition.

Derfor høje egenskaber wolfram fin stabiliseret kinetisk energi Penetrator ammunition kræves dårligt for denne sag, da de følgende advatages:

Høj hårdhed 40HRC min. (Regelmæssig wolfram materiale kun om 28HRC)
Fremragende trækstyrke 1050MPa min. (Regelmæssig wolfram materiale kun om 900Mpa)
Ikke-giftige for miljøet (overlegen DU kerne)
Superior bearbejdelighed

Vigtigste Fremstilling Processen med Tungsten Fin stabiliseret Kinetic Energy Penetrator Ammunition

En ny type af wolfram, der anvendes i penetratoren ved pulvermetallurgi ruter hilses velkommen af flere og flere lande om deres nationale forsvar. Den vigtigste matrix er nogle former for wolfram blandede pulver tilsat med nogle andre metalpulver, såsom og også skal blandes sammen med nogle andre metalpulvere, såsom jern, kobber, kobolt, nikkel, etc. Den anden mentale pulvere jus arbejde som bindemidlet for at sikre, pulver blandet ligeligt. Efter blanding ligeledes, hvorefter blandingen bliver flytte ind presseprocessen, at gøre det til stangen, mursten, plade, rør ring osv Derefter blev blandingen flyttes til den høje temperatur sintringsproces mindst 1400 grader. Derefter følgende trin såsom varmebehandling, sænksmedning, udglødning, etc. er alle for at sikre, at wolfram del med kvalificerede egenskaber, såsom hårdhed, forlængelse, etc.

 wolfram fin stabiliseret kinetisk energi penetrator ammunition wolfram fin stabiliseret kinetisk energi penetrator ammunition title=

Hvis du har andre spørgsmål om fin stabiliseret kinetisk energi Penetrator ammunition, er du velkommen til at kontakte os via e-mail: sales@chinatungsten.com eller på telefon: 86 592 5129696.

Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved