ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Inquiry, forslag, Kommentar &; Feedback
Hjem >>Wolfram Vægt for sport >>Stål Tip Wolfram legering Darts

Stål Tip Wolfram legering Darts

Til Stålspids wolfram legering dart, har du to muligheder, fast punkt eller bevægelig-point. Fast punkt: Det er her det punkt er solidt fastgjort i wolfram dart, betyder stålspids wolfram dart ikke bevæge sig. Dette er den mest almindelige form for stål spids wolfram dart, du vil se.
wolfram dart stål spids dart
Wolfram Dart Component Stål Tip Wolfram legering Darts

Moveable-point: Gæt hvad disse point flytning! Der er en række forskellige sorter på markedet, men temaet bag stålspids wolfram dart alle er den samme, "Hjælp mindske risikoen for en bounce-out". Når du smider stål spids wolfram dart, du ønsker det punkt at være fuldt udvidet. Håbet er, at hvis du rammer en wire, vil back-end (eller tønde) og derefter bevæge sig fremad og tvinge det punkt ind i bestyrelserne i modsætning til at lade wolfram dart hoppe ud wiren og falder til gulvet. Wolfram dart tilbydes af os er kvalificeret.

Vi er en professionel stålspids wolfram dart producent og stålspids wolfram dart leverandør. Vores stål tip wolfram legering dart er altid højeste kvalitet. Vi kan tilbyde alle former for stål spids wolfram dart i nøje overensstemmelse med dine krav.

Hvis du har nogen interesse i stål spids wolfram dart, så tøv ikke med at kontakte os på sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com eller telefon 86 592 5129696.

Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - 2016 ChinaTungsten Online All Rights Reserved