ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Inquiry, forslag, Kommentar &; Feedback
Hjem >>Wolfram Vægt for sport >>Wolfram legering Vægt for Golf Club hoved

Wolfram legering Vægt for Golf Club hoved

EN golfkøllehoved omfatter en eller flere afbalanceringsklodser til swing afbalancering golfklubben. Afbalanceringsloddet er valgt fra en flerhed af afbalanceringsklodser og monteres på en vægt hulrum dannet i golfklubben head.Golf køllehovedet er normalt lavet af høj massefylde wolfram-jern-nikkellegeringer kontravægt.

Golfkøllehovedet er normalt lavet af rustfrit stål, såsom SUS304, 17_4, 4130 serien legeringer mv (densitet på ca. 7. 85g / cm3, lav), lav densitet på ca. 7. 85g / cm3, bold (taktslag ), når inertimoment er lille; ved brug af high density wolfram-legering (ca. 13 lg / cm3) er i stand til at øge den inertimoment og øge stabiliteten bolden og fejltolerance, er det generelt først gjort massiv modvægt blok modvægt. golfkøllehovedet er normalt lavet af høj densitet wolfram-jern-nikkellegeringer kontravægt. Kontravægt er en wolfram-indhold på 85 til 98%, tilsætning af en lille mængde af Ni, Cu, Fe, Co, Mo eller Cr og andre elementer i legeringen, generelt opdelt i W-Ni-Cu og W-Ni-Fe to serier. wolframlegeringer har en række fremragende fysiske og mekaniske egenskaber, såsom styrke, hårdhed, duktilitet, sejhed, varmeudvidelseskoefficient, varmeledningsevne, god korrosionsbestandighed og oxidationsbestandighed, bearbejdning og svejsbarhed er god, men wolfram højt smeltepunkt, vanskelige at forme, bearbejdelighed er dårlig.

Wolfram legering Golf hoveder er lavet i en række forskellige former. Key design principper er vægtfordelingen (omkreds, lavt tyngdepunkt, etc.), størrelse (traditionelle, oversize, super-oversize) og styling (køl sål, dybe ansigt, bred krop, etc.). Der er ikke mange forsyningsselskaber patenter på dette område, så de fleste clubmakers kan bruge de fleste former, som de ønsker uden at krænke en anden virksomheds rettigheder.

Wolfram legering Golf hoveder kommer i mange forskellige vægte. Her er der nogle vigtige faktorer. At opnå den ønskede swing vægt er der en vigtig dynamik mellem vægten af en golf hoved, længden af klubben og vægten af grebet og akslen. Må ikke bekymre dig for meget om det, fordi hver anstændig klub maker bruger golfklub casting støberier der støbt golf hoveder med de korrekte vægte. Det ville være temmelig sjældent at finde en golf hoved maker, messer op på dette område.

Generelt, hvis en klub er lavet af de samme materialer, anvendelse af de samme figurer, med de samme vægt- fordelinger og samlede vægt, bør dette foretage det samme som en anden klub konstrueret på lignende måde.

Vi tror på business filosofi & ldquo; Pursuit af enestående og fremskynde udviklingen & rdquo;. Vi tror fuldt og fast på win-win situationer med vores kunder og skabe en strålende fremtid sammen. Hvis du er interesseret i wolfram golf hoved modvægt produkt, kan du kontakte os vedsales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com eller ring til os ved: 0086 592 512 9696, 0086 592 512 9595.

Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - 2016 ChinaTungsten Online All Rights Reserved