ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Inquiry, forslag, Kommentar &; Feedback
Hjem >>Wolfram Vægt for sport >>Wolfram Fridykning Vægt bælte

Wolfram Fridykning Vægt bælte

fridykning tungsten vægt
tungsten fridykning vægt

Wolfram Fridykning vægt bælte er dybde kompenserende og giver mulighed for ekspansion mens vejrtrækning op på surface.the wolfram fridykning vægt bælte kan være den vigtigste brik for den gratis dykker, men den mest over kiggede. At have en vægt bælte, der ikke passer til højre, det er meget farligt, mens dykning.

Fridykning, fridykning, eller fridykning er en form for dykning, der bygger på dykkere evne til at holde vejret, indtil resurfacing snarere end på brugen af en åndedrætsværn såsom scuba gear. Anerkendte eksempler på fridykning aktiviteter omfatter de traditionelle fangstmetoder, konkurrencedygtigt og ikke-konkurrencedygtige fridykning, konkurrencedygtigt og ikke-konkurrencedygtige undervandsjagt og fridykning fotografering, synkronsvømning, undervands fodbold, undervands rugby, underwater hockey, undervands jagt andet end spearfishing, undervands target skydning og snorkling .

Brugen af udtrykket til at beskrive holde vejret dykning bør anerkendes som slutningen af det 20. århundrede i oprindelse, som er blevet populært udvidet til at gælde for tidligere dykning aktiviteter. Flere og flere mennesker som gratis dykning, og krævede en bedre dykning vægt, der er årsagen til, at wolfram fridykning vægt er mere og mere populære.

For gratis dykkers vægt bælter i wolfram-legering er konge. Hvorfor ikke føre? Som wolfram er omkring 1,6 gange tætte end bly hvilket betyder wolfram fridykning vægt bælte vil være mere lille end bly vægt med samme vægt. Flere små strømlinede vægte (1 til 2 lbs) er bedre end et par store vægte. Vægten vil distribuere bedre på din talje og små justeringer i opdrift kan fundet sted.Der wolfram fridykning vægt bælte er tillade en dybere dyk end bly vægt belt.Tungsten er mere hårdere end bly, kan det servicere længere end bly weight.Besides , i spidsen er giftigt, som ville skade menneskers sundhed og forurene miljøet. tværtimod, wolfram er ugiftig og miljøvenlig.

fridykning tungsten vægt
Wolfram Fridykning Vægt

Den wolfram fridykning vægt bælte er af enkelt design, med en quick release spænde. En god en vil vare i mange år. For dykkere med en back problem skære et stykke af gummi ¼ "x 6" x 1 "(eller bredden af bagsiden af din talje) og vedhæfte det til din vægt bælte. Wolfram fridykning vægt skæres en spalte (bredden af vægten belt) 2 "fra hver ende i midten af 6" width og tråd båndet gennem den. Dette vil give vægtene at sidde på gummi tandbøjle fordele vægten over ryggen giver dig støtte.

 

Hvis du har nogen interesse i dykning tungsten vægt, du velkommen til at kontakte os: sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com eller ring til os af: 0086 592 512 9696, 0086 592 512 9595. Vi står til din rådighed.

Relaterede links: Tungsten Alloy Fordele| Wolfram Legeringer spejlvende Vægt| Wolfram Legeringer Teardrop Fishing Vægt
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - 2016 ChinaTungsten Online All Rights Reserved