ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Inquiry, forslag, Kommentar &; Feedback
Hjem >>Wolfram Vægt for sport >>Wolfram Alloy Golf Vægt

Wolfram Alloy Golf Vægt

Hvad er Wolfram tunge legering Golf Vægt?

Wolfram legeret golf vægter nu kendt som det bedste materiale til denne betydelige rolle, golfklub balance vægt. Du kan have et generelt indtryk for, hvordan wolfram-legering anvendes til at afbalancere golf klubbens bedre kontrol fra nedenstående billeder demonstration.
En golf køllehovedet indeholder en eller flere afbalanceringsklodser til swing afbalancering golfklubben. Afbalanceringsloddet er valgt fra en flerhed af afbalanceringsklodser og monteres på en vægt hulrum dannet i golfkøllehovedet.

Wolfram Alloy Golf ClubWolfram Alloy Golf ClubWolfram Alloy Golf Club

Wolfram legeret Golf Vægte

På grund af deres unikke egenskaber, wolfram legering golf vægte er velegnede til brug som vægte for sportsudstyr. Produktet har en densitet dobbelte af stål og vejer syv gange mere end aluminium.
Wolfram legering indsætter give fabrikanterne til at fokusere vægten i deres golfkøller. Denne proces har ført til forbedret lancering, spin og tilgivelse.

Wolfram Alloy Golf vægte vi tilbyder

Vi glæder os over muligheden for at samarbejde med vores kunder i udformningen af individuelle specifikationer af wolfram legering golf vægt. Vores mission er at opfylde kundernes individuelle krav det. Fleksibilitet er vores styrke. Vi er stolte af at kunne finde den rigtige løsning til kundens problemer med produktet. Det er en af vores førende products.We kan levere alle former for produkter som dine krav.

Flere Billeder af Wolfram Alloy Golf Vægt

wolfram-legering golf vægtwolfram-legering golf vægtwolfram-legering golf vægt

Hvis du har nogen interesse i wolfram-legering golf vægt, så tøv ikke med at kontakte os på sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com. eller ring: 0086 592 512 9696, 0086 592 512 9595.

Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved