ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Inquiry, forslag, Kommentar &; Feedback
Hjem >>Wolfram Vægt for sport >>Wolfram legering Dart Billet Advantage

Wolfram legering Dart Billet Advantage

Wolfram er en meget tæt metal, også meget holdbare. Brug tungsten at lave en dart tønde resulterer i en mindre dart for den samme vægt. For enhver, der spiller dart ofte, holdbarheden er vigtigt, da der hjælper med at bevare dart præcision-fræsede form, grooves, og rifling.

Size normalt den første faktor i betragtning, når du vælger wolfram legering dart billet. På omkring halvdelen af diameteren af en tilsvarende vægt messing dart, er det meget lettere at montere to eller flere wolfram dart i en dobbelt eller tredobbelt område.

Tænk over slutningen af cricket spil, hvor du har brug for at ramme flere tyre til slut. En gammeldags fedt messing dart, er området næsten dækket af den første dart. Skift til en slank wolfram legering dart billets nemt giver mulighed for to eller tre pile til at passe i det samme område. (Selvfølgelig, du stadig nødt til at være i stand til at ramme den tyr!)

tungsten dart tønde tungsten dart tønde
Wolfram Dart Billet-90%W
Wolfram Dart Billet-90%W

Fordelen af ​​wolfram dart tønde er du kan opnå den samme vægt som en tyk messing tønde, men wolfram dart barren ville være meget slankere. Det ville være meget mere gavnlig for en kompetent dart spiller, da dette efterlader en masse mere plads i diskant sengen, når wolfram legering dart billets er grupperet tæt sammen, hvilket gør at udføre lettere. Wolfram legeret dart BILLET har en endelig fordel i forhold til traditionelle messing. Udover mindre udbøjning, bliver de produceret med stor rifling mønstre på tønderne. Disse giver en sikker greb med mindre potentiale for at glide. Wolfram dart billets kommer i mange forskellige både stålspids og blød spids sæt.

Wolfram dart barre kommer i mange forskellige vægte fra ca. 16 gram op til omkring 30 gram. Det er vigtigt, når du vælger et sæt af wolfram dart billet, at du får mulighed for at afprøve så mange som muligt, inden der træffes beslutning om et sæt. Det vigtigste er, at du føler dig tryg, når at smide dem. Når du finder de perfekte dart, kan det være en idé at købe en ekstra identisk sæt just in case de bliver væk eller stjålet. Hvis dit spil går lidt forældet eller du stræber efter forbedringer, skal du ikke være bange for at ændre dine dart. Wolfram dart billets, der tilbydes af os er højeste kvalitet og vil tjene dig godt i lang tid.

Hvis du har nogen interesse i wolfram-legering dart billets, så tøv ikke med at kontakte os via e-mail sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com eller telefon 86 592 5129696.

Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - 2016 ChinaTungsten Online All Rights Reserved