ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Inquiry, forslag, Kommentar &; Feedback
Hjem >>Wolfram Vægt for sport >>Wolfram legering Teardrop Fishing Vægt

Wolfram legering Teardrop Fishing Vægt

Hvad er Wolfram legering Teardrop Fishing Vægt?

Wolfram legeret dråbeformet fiskeri vægt, som er en slags vand fiskeri vægt, så det får popularitet i verden på grund af sin lille volumen kombineret med høj vægt. Kinesiske folk refererer til wolfram legering dråbeformet fiskeri vægt som fiskeri vedhæng, ligesom øreringe vedhæng vi normalt slid. Det er blevet designet med pro angler behov i tankerne, mens tilbyder alle lystfiskere mulighed for at nyde den samme berigende oplevelse for at fange store fisk, konsekvent.

Det kommer med en drejelig linje klip til sikker, twist drift hele dagen. Wolfram legeret materiale er bly fri og miljøvenlig. Chinatungsten fiskerimuligheder vægte er de mest alsidige vægte på markedet i dag.

wolfram-legering dråbeformet fiskeri vægt wolfram-legering dråbeformet fiskeri vægt tungsten dråbeformet vægt

Wolfram legering Fishing Vægt

Wolfram legering fiskeri vægt er et ideal, miljøvenligt alternativ til bly vægt, som er giftigt og i stigende grad mærket en miljørisiko. Wolfram legering fiskeri vægt er hårdere end stål og ekstremt tæt, og det er i gennemsnit 30 procent mindre end sit forspring modstykke er. I mellemtiden, wolfram-legering fiskeri vægt er mindre end konventionel vægt, oprette to gange lyden af blylodder og opretholde deres form i længere tid.

Vi kan tilbyde wolfram-legering fiskeri vægt med dråbeformet form, men også kunne tilbyde forskellige andre former. Desuden kan vi fremstille wolfram-legering fiskeri vægt med dråbeformet form, vægt i henhold til dine tegninger, eller endda designe det som dine specifikationer.

Hvis du har nogen interesse i wolfram-legering fiskeri vægt med dråbeformet facon, er du velkommen til at kontakte os via e-mail: sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com eller telefon: 00 86 592 5129696.

Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - 2016 ChinaTungsten Online All Rights Reserved