ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Inquiry, forslag, Kommentar &; Feedback
Hjem >>Wolfram Vægt for sport >>Wolfram Alloy Indendørs Vægt

Wolfram Alloy Indendørs Vægt

Wolfram legeret indendørs vægt er et produkt, der kan hjælpe dig til at blive fit. Det kan øge styrke, forbedre koordineringen og opretholde balancen i kroppen evne i rotation af den høje hastighed.

Wolfram legering er et meget egnet materiale til indendørs vægtkast. I stedet for at anvende jern eller bly kan du nu bruge høj densitet, højt smeltepunkt, lille volumen, fremragende hårdhed, overlegen slidstyrke, høj trækbrudstyrke, høj duktilitet, høj temperaturresistens, etc. Det er et perfekt materiale til fremstilling af indendørs vægt i mange forskellige former, såsom håndvægt, vægtløftning, bolde mv

Høj tæthed indendørs vægt kan hjælpe dig med at forbedre dine præstationer. Det er ikke-toksisk og miljøvenlig, så det er en anden fordel for den. det kan ikke gøre skadelige for menneskers krop, når de praktiserer det i lang tid. Wolfram legering er også meget let at bearbejde, så en masse tid og kræfter kan gemmes i færd med at gøre det. God korrosionsbestandighed er en anden fordel for wolfram legering at gøre indendørs vægt. Lang brug, sved og atmosfæriske forhold kan forårsage andre materialer til at ruste, men wolfram-legering er så holdbart og modstandsdygtigt, at det vil se så ny, selv efter lang tid.

Uanset om du er en professionel amatør søger at forbedre form eller elite kollegium atlet, indendørs vægt lavet af wolfram giver de største mekaniske fordele over en anden vægt på markedet, hvilket resulterer i målbart længere kast, kan denne vægt kan hjælpe dig gøre det til næste niveau.

Sport er et internationalt sprog, folk kan forstå hinanden uden ord, og det gør sit eget bidrag til verdensfreden. Med fordelene ved miljøvenlig, lille kapacitet med tunge tæthed, er wolfram-legering indendørs vægt gør sport lettere og mere convenient.It er let at bære, opbevare og transport og vil hjælpe dig med at holde sig i form, hvor du går. Wolfram tunge legering indendørs vægt går med ånden i sporten: hurtigere, højere og stærkere. Vi kan tilbyde alle former for det i henhold til dine krav.

Billeder af Wolfram Alloy Indendørs Vægt

wolfram-legering bold wolfram legering indendørs vægt
Wolfram legering Indoor Ball Vægt 1 Wolfram Alloy Hand Vægt 2 Wolfram Alloy Indoor afvejes t3

Hvis du har nogen interesse i wolfram-legering indendørs vægt, er du velkommen til at kontakte os via e-mail: sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com eller telefon:86 592 5129696.

Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - 2016 ChinaTungsten Online All Rights Reserved