ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Inquiry, forslag, Kommentar &; Feedback
Hjem >>Wolfram Vægt for sport >>Wolfram legeret Hand Vægte

Wolfram legeret Hand Vægte

Den seneste stigning i popularitet i fysisk træning, navnlig gennem løb eller jogging, har skabt mange typer af relaterede træningsudstyr. Blandt denne atletisk udstyr til løbere wolfram legering hånd vægte er blevet tilpasset til løbere med henblik på at bidrage til at styrke musklerne i overkroppen under kørsel, hvilket er en øvelse hovedsagelig involverer musklerne i kun underkroppen. Andre end handsken-typen hånd vægt, der er de sædvanlige håndvægt-type wolfram-legering hånd vægte, der har en central stang del til gribning.

Hand vægt er også kendt, at køre som en øvelse, især over store afstande, og det kræver genopfyldning af kropsvæsker som hurtigt tabt under denne type øvelse. For at imødekomme dette behov, wolfram legering hånd vægt beholdere til at holde vand og lignende vides at være bælte monteret og hånd vægt kan fjernes fra en holder til at drikke, mens den kører.

 

Billeder af Wolfram Hand Vægt til Joggers

Hånd Vægte til Joggers Hånd Vægte til Joggers
Wolfram Hand Vægt-01 Wolfram Hand Vægt-02

Den foreliggende produkt kombinerer hånd vægt og drikkebeholderen apparater til en enkelt enhed. legering hånd Wolfram vægt giver mange fordele og forbedringer i forhold til den forudgående andre materials.We kan tilbyde alle former af wolfram hånd vægt som dine krav.

Den foreliggende hånd vægt produkt indeholder en specielt designet håndholdt vægtet beholder til at indeholde drikke væske og andre vægt materialer. Anvendelsen af ​​beholderen lettes yderligere ved en langstrakt sugerør fastgjort dertil, således at fluider i beholderen kan indtages, mens den kører. En ønskelig underordnet effekt er, at for træning betyder det, at hånd vægte sænke deres hånd vægt i løbet af udnyttelsesperioden. Hand vægt er en naturlig tilpasning til at mindske presset på musklerne som hånd vægt bliver mere træt. På grund beholderen holdes i hånden, er det praktisk til at holde tæt ved mundingen af ​​løberen uden nødvendigheden af ​​at fjerne eventuelle andre indehavere fra taljen bælter eller andre understøttende garments.Hand vægt tilbydes af os er altid af højeste kvalitet.

Der er også bestemmelse i hånden vægt for medtagelse af yderligere vægtning materialer, således at en foretrukken hånd vægt kan opnås. Endvidere den unikke "U-formet" design af hånden vægt omfatter en konfiguration, som frembringer en behagelig balance i hænderne på løberen, der normalt holdes i en i det væsentlige opretstående, knytnæve foran løberens krop.

"Thumbs up" vertikal position. Desuden er en skrue top og sugerør elementer inkluderet, så at fluiderne nemt kan indtages, mens den kører og genopfyldes efter behov. Hånden vægt indeslutning kammer ligeledes har en gevindskåret åbning med en skrue-fitting lukning at bevare vægtmaterialer indsat deri, og wolfram-legering er det perfekte materiale til hånd vægt.

Så hvis du har nogen interesse i wolfram legering håndvægte, er du velkommen til at kontakte os:sales@chinatungsten.com eller ring til os ved: 0086 592 512 9696, 0086 592 512 9595.

Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - 2016 ChinaTungsten Online All Rights Reserved