ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Inquiry, forslag, Kommentar &; Feedback
Hjem >>Wolfram Vægt for sport >>Wolfram legering Fiskeri Sinker

Wolfram legering Fiskeri Sinker

Hvad er Tungsten Alloy Fishing Synk?

Wolfram legering fiskeri synk er vægte, der anvendes til at tvinge et lokkemiddel eller agn at øge sin synkehastighed, forankring evne og støbning afstand. Wolfram legering fiskeri synk kan være så lille som 1/32 af en ounce til applikationer, endnu mindre for fluefiskeri applikationer. De kan få så stor som flere pounds eller væsentligt mere for dybhavsfiskeri. De dannes i næsten utallige former til diverse fiskeri applications.Unlike bly, behøver miljøhensyn ikke omgiver brugen af wolfram legering fiskeri vægt materialer.

En jig er en type fiskeri lokke, der normalt består af en bly Loddet med en krog støbt ind i det og sædvanligvis dækket af et blødt organ til at tiltrække fisk. Men for nylig, er wolfram legering fiskeri synk bliver mere og mere populære blandt vinkler Wolfram legering fiskeri synk med sin høj tæthed, lille volumen, og miljøvenlighed er hurtigt at erstatte blylodder. Jigs er at skabe en rykvis, lodret bevægelse, i modsætning til spinner lokkemad, der bevæger sig gennem vandet vandret. Jig er meget alsidig og kan bruges i både saltvand samt frisk vand. Mange arter er tiltrukket af lokkemiddel, der har gjort det populært blandt lystfiskere i årevis.

Wolfram legering fiskeri synk er lavet af sjældent metal - tungsten. Det er en ideel erstatning for bly fiskeri loddet. Wolfram tunge legeringer koncentrere maksimal vægt på mindst mulig plads. De anvendes ofte som modvægt i sportslige område, såsom balancering, wolfram tunge legering fiskeri synk, golf vægte, osv

Wolfram legering fiskeri synk er et ideal, miljøvenligt alternativ til bly vægte, som er giftige og i stigende grad mærket en miljørisiko. De er hårdere end stål og ekstremt tæt, wolfram er i gennemsnit 30 procent mindre end sit forspring modstykke er. I mellemtiden, de er mindre end konventionelle vægte, oprette to gange lyden af blylodder og opretholde deres form i længere tid. Wolfram anvendes også i produktionen af andre fiskeri applikationer, såsom wolfram-hårdmetal line kuttere og wolfram pulver belægning for fiskeliner.

Fordele for Wolfram tunge legering Fiskeri synk / vægte

* Lille krop


* International miljøbeskyttelse standard

Vi kan tilbyde wolfram tunge legering fiskeri synk, wolfram legering fiskeri vægte, wolfram perler og wolfram jigs på forskellige former. Vi kan fremstille wolfram legering fiskeri synk efter dine tegninger, eller vi kan designe det for dig.

wolfram tunge legering fiskeri synkwolfram tunge legering fiskeri synkwolfram tunge legering fiskeri synkwolfram tunge legering fiskeri synk
wolfram tunge legering fiskeri vægtewolfram tunge legering fiskeri vægtewolfram tunge legering fiskeri vægtewolfram tunge legering fiskeri vægte

Hvis du er interesseret i wolfram legering fiskeri synk, så tøv ikke med at kontakte os på sales@chinatungsten.com, eller telefon 86 592 5129696.

Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved