ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Inquiry, forslag, Kommentar &; Feedback
Hjem >>Wolfram Vægt for sport >>Wolfram legering Tennis Racket afbalanceringsklodser

Wolfram legering Tennis Racket afbalanceringsklodser

Wolfram legering er rigtige materiale til tennisketsjer balance vægt eller lignende for at ændre swing kraft og virkning center kendt som "sweet spot" på en tennisketsjer balance vægt og mere specielt angår en snap-på vægt, der let kan fastgøres eller fjernet.

"Sweet spot". Men, størrelse, vægt, højde, styrke og andre fysiske faktorer forårsager forskellige aktører til at ændre den grundlæggende swing lidt forårsager "miss-hits" som igen forårsager fejl i flyvningen af bolden. En miss-hit, såsom at kontakte bolden nær rammen af ketsjeren, vil få bolden til at gå i den retning, er forskellig fra, hvor det er hensigten, når spilleren gynger.

Wolfram ketcher balance vægt placeret i visse områder af hovedet kan øge den kraft, hvormed spilleren kan ramme bolden. Således kan selv de bedste spillere gavn af at bruge wolfram legering tennisketsjer afbalanceringsklodser hoved.

"Sweet spot". Ikke to spillere har identiske gynger og derfor to forskellige spillere kan svinge lidt anderledes med den samme ketcher. Eftersom wolfram legering tennis ketcher afbalanceringsklodser og overordnede struktur er fast, mens det er lavet; den eneste måde at opnå et andet arrangement er at opnå en ketcher har en anden vægt eller vægtfordeling. Det ville imidlertid være fordelagtigt, hvis vægte kan nemt tilføjes på udvalgte steder i ketsjeren, der ville forbedre en spillers samlede swing. Valgte fordeling af wolfram legering tennis ketcher afbalanceringsklodser kan bruges til ikke blot øge lederen af wolfram legering tennisketsjer afbalanceringsklodser til en mere kraftfuld tjene, men også at korrigere for skævheder i en spillere swing.

"På" at forbedre nøjagtigheden og magt, der øger hastigheden og kontrol over bolden. Én sådan fremgangsmåde til tilsætning vægt, er at tape på den indvendige overflade af rammen. En ulempe ved denne metode er imidlertid, at det skal gøres, når re-stringing ketsjeren og vægt ikke kan flyttes uden at fjerne og udskifte strengene.

Det er derfor et formål med den foreliggende produkt tilvejebringe en snap-on vægt for tennisketsjere, der tillader en spiller at variere vægtfordelingen af en tennisketsjer balance vægt. Placeringen af tennisketsjer balance vægt kan ændres efter ønske.

Snap-on tennisketsjer balance vægt, vil give en spiller for nemt variere mængden og fordelingen af ​​vægten af ​​tennisketsjer balance vægt hoved. Den nuværende produkt giver vægte i form af snap-on vægtede klip, bekvemt tillægger strengene eller rammen af ​​ketsjeren hovedet på udvalgte steder omkring ketcher.

En snap-on vægt har en vægt holder, der har en krone med slidser i hver ende af en aflang del, der ender i boringer, der er omtrent lig med diameteren for af strenge af de fleste tennisketsjere. Længden af ​​kronen er lidt længere, at rummet mellem hosliggende strenge. Indehaveren Vægten har korte centralt beliggende muffe tilvejebringer en kop eller muffe til modtagelse af en vægt sådan wolfram pellet. Vægtene kan være små wolfram piller, der er skubbet ind i stikket og fast holdt på plads af nibs på vægten eller ved at lukke lommen med en belægning portion. Wolfram pellets kan tilvejebringes i varierende vægte for at tillade størrelsen af ​​den vægt, hvormed en særlig del af en tennisketsjer, der skal varieres.

Den vægtede Holderen er fastgjort til tennisketsjer ved at montere en tilstødende streng i åbningerne på hver side af kronen indtil strengene i indgreb med boringerne og låses på tennisketsjer streng. Vægten kan derefter gled ned på strengene, indtil den lille muffe med den vejede sokkel er fast an mod den indvendige overflade af rammen danner tennisketsjer hoved. Indehaveren Vægten er fremstillet af et blødt elastisk syntetisk eller gummilignende materiale. Mængden af ​​wolfram ketcher afbalanceringslod tilsat til en tennisketsjer hoved kan varieres ved tilsætning af den vægtede indehaveren på forskellige steder omkring periferien af ​​rammen sikkert fastgjort til tennis strenge.

Tennis Racket afbalanceringsklodser         Tennis Racket afbalanceringsklodser
Hvis du fik nogen undersøgelse eller et spørgsmål om wolfram legering tennis ketcher afbalanceringsklodser, så tøv ikke med at kontakte os på sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com. Pris vil blive tilbudt baseret på størrelse, tæthed, mængde, hårdhed, og andre specifikke krav.

Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - 2016 ChinaTungsten Online All Rights Reserved