ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >>Wolfram Alloy Information >>Wolfram legering Producent

Wolfram legering Producent

Chinatungsten fører wolfram-legering producent. Wolfram legering metal producent, vi mest almindeligt brug pulvermetallurgi proces. Sammenlignet med andre typer af pulvermetallurgi, det skal opfylde højere krav mens fremstilling wolfram, end jern og kobber pulver baseret produktion. Workshop skal være i air-condition værelse, meget rent og tørt miljø er needed.No støv, fremmedlegemer mv Meget veluddannede og højt kvalificerede tekniske medarbejdere i væsentlige.
wolframlegeringer fabrikanten wolframlegeringer fabrikanten

Wolfram legering Producent

Vores virksomhed er en professionel wolfram legering producent. Vores maskiner består af højenergi-bold fræsning, automatisk vibrationer si (tørre skærmen) maskiner, tonnagemålene presser, automatiske presser og enkelt band, fordoblet med brint sintringsovn og kraftfuld vakuum sintringsovn. Under mange år med vækst proces, har vores virksomhed akkumuleret mange værdifulde medarbejdere, der repræsenterer mange forskellige standarder, ikke-elevation det erfaring og evne. Vi er nu i stand til at tilbyde vores kunder i Kina og i udlandet en unik produktion erfaring. Vi er i stand til at levere forskellige produkter præcis efter specifikationer og krav i den høje andel af wolfram legering produkter. Vi er i stand til at designe, udvikle og fremstille eventuelle særlige produkter i henhold til de faktiske behov for kunden. Vi stræber efter at opfylde alle kundernes forventninger og levere produkter, der vil tilfredsstille kundernes behov.

Chinatungsten Online er baseret i Xiamen City, nyder bekvem beliggenhed mellem store Kina wolfram indlån og dybt vand havneby. Vi er professionelle wolfram legering producent, der har specialiseret sig i fremstilling og tilbyder forskellige wolfram legering produkter og andre relaterede produkter.

Som førende wolfram legering producent, vil vi gerne give dig en kort introduktion af vores teknologi. Pulvermetallurgi består en familie af produktionsteknologier, som Wolfram legeret proces råmateriale i pulverform til fremstilling komponenter af forskellige typer. Disse produktionsteknologier involverer generelt alle eller de fleste af de følgende procestrin:

1. Pulver produktion

2. Blanding af pulvere. Dette kan ofte indebære indførelse af legeringselementer i grundstofform pulverform eller inkorporering af et presserende smøremiddel.

3. Dannelse af det blandede pulver i et kompakt. Den dominerende konsolideringsproces involverer presning i en stiv værktøjssæt, der omfatter en matrice, slag og eventuelt dorne eller kernestave. Imidlertid er der andre konsolideringsprocesser er flere andre konsolideringsprocesser, der anvendes i nicheanvendelser.

4. Sintring af formen at øge integriteten og styrken formular. Wolfram legering fabrikant proces involverer opvarmning af materialet, som regel i en beskyttende atmosfære, til en temperatur, der er under smeltepunktet af hovedbestanddelen. I nogle tilfælde kan en mindre bestanddel danne en flydende fase ved sintringstemperaturen; sådanne tilfælde er beskrevet som flydende fase sintring. De involverede i fast fase og flydende fase sintring mekanismer diskuteret kort i et senere afsnit.

5. Sekundære operationer. Anvendelsen af ​​efterbehandling processer til det sintrede del. I pulvermetallurgi industrien, er sådanne processer ofte omtales som "sekundære operationer".

De fleste af de nuværende anvendelser for whas (wolfram tunge legering) er bedst tilfredse med W-Ni-Fe-systemet. Legeringer, såsom 93W-4.9Ni-2.lFe og 95W-4Ni-LFE repræsentere fælles kompositioner. Tilføjelsen af kobolt til en W-Ni-Fe legering er en fælles tilgang til svag forbedring af både styrke og duktilitet. Tilstedeværelsen af cobalt i legeringen tilvejebringer faste opløsning styrkelse af bindemidlet og lidt forbedret wolfram-matrix grænsefladepolymerisering styrke. Cobalt tilsætninger af 5 til 15% af den nominelle bindemiddel vægtfraktionen er mest almindelige.

Som at være særlige egenskaber og særlige wolfram legering producent, er wolfram legering materiale normalt bruges til wolfram-legering stråling afskærmning, wolfram-legering krumtapaksel, wolfram-legering modvægt, wolfram legering fiskeri synk mv

wolfram legeringer  wolfram tunge legering wolframlegeringer

Hvis du har nogen interesse i wolfram-legering producent, er du velkommen til at kontakte os via e-mail: sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com eller telefon: 86 592 5129696.

Relaterede links: tungstenlegeringer | Wolfram legering Fremstilling Process | Tungsten Alloy Leverandører
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved