ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Inquiry, forslag, Kommentar &; Feedback
Hjem >>Wolfram Vægt for sport >>Wolfram legering Fiskeri Vægt for Throw Net

Wolfram legering Fiskeri Vægt for Throw Net

Hvad er Wolfram legering Fiskeri Vægt for Throw Net?

Wolfram legering er en slags materiale med høj densitet til vægt, især for fiskeri vægt. Vi ved, at wolfram-legering fiskeri vægte normalt anvendes til fiskeri jigs måske, men synes sjældent fisher vide, at, faktisk, bør wolfram legering fiskeri vægt også anvendes til kast net, eller vi kalder det som støbt nettet.

Som bekendt kan densiteten af wolfram-legering fiskeri vægt rase fra 17,0 g / cm3 til 18,5 g / cm3, med samme vægt krav, så kapaciteten bør kontrolleres meget lille, vil det derfor være en idé materiale til vægten af kaste nettet, bør det være i en passende lille størrelse, så når komme tilbage kast nettet, bør det få fisken meget lettere og fuldstændigt. Ud over, som den gode bearbejdelighed af wolfram-legering, bør den gennem hullet i midten være slibemaskine, og det er glat, så vil der ikke være behov for at bekymre sig om skader på kast nettet. Desuden er det miljøvenligt.

Sådan bruges Wolfram legering Fiskeri Vægt for Throw garnfiskeri

Efter at vide, at wolfram-legering fiskeri vejer er godt for kast netto, så skal vi vide, hvordan man bruger det.

Faktisk er der nogle mange måder til at smide den støbte nettet, men der er ingen rigtig eller forkert måde. Den endelige guld er at fange flere og flere fisk. Først, for at sikre den støbte nettet involverer dine tænder og de andre steder på nettet over din hånd i stedet for at bruge dine tænder. Hvis du er fortrolig med det meget, så skal du smide uden at bruge dine tænder. For det andet, for at sikre den støbt netto synke i søen eller havet. Tredje, venter på visse af tid, vurdere, om der er fiskeri i det. Sidste, træk støbte nettet fra søen eller havet.

Det vigtigste er, at det ikke handler om hvor hårdt du smider støbt net, men den måde, hvordan du smider det. Du er nødt til at bevæge sig i en flydende bevægelse (være glat), når kaste, ikke forsøger at åbne nettet som du smider det. Hvis du fisk fra en båd, når du har kaster proces ned på landjorden, stå på dækket af din båd og øve noget mere, på landjorden. Processen med at kaste fra en båd er helt forskellig fra at kaste på jorden.

Chinatungsten kunne tilbyde Wolfram legering Fiskeri Vægt for Throw Net

Chinatungsten specialiserer sig i fremstilling og tilbyde wolfram relaterede dart i mere end 20 år, og kunne tilbyde tungstenlegering fiskeri vægt for kast netto for dig. Men vægten per styk, størrelse og mængde kunne blive informeret.

wolfram legering fiskeri vægt for kast netto wolfram legering fiskeri vægt for kast netto wolfram legering fiskeri vægt for kast netto wolfram legering fiskeri vægt for kast netto

Hvis du har nogen interesse i wolfram-legering fiskeri vægt for kast netto, er du velkommen til at kontakte os via e-mail: sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com eller telefon: 0086 592 5129696.

Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - 2016 ChinaTungsten Online All Rights Reserved