ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >>Wolfram Alloy Information >>Wolfram legering Fremstilling Process

Wolfram legering Fremstilling Process

Wolfram legering produkt er normalt blanding af W-Ni-Fe eller W-Ni-Cu eller endda W-Ni-Cu-Fe, kan nogle wolfram legering også bestå Co, Mo, Cr. Efter blanding er det presset, og derefter at blive sintret.

wolfram-legering tromleblanderModerne wolfram fremstillingsproces legering metoder opløse sheltie og wolfram koncentrater ved en alkalisk pres fordøjelse, enten ved hjælp af en sodavand eller en koncentreret NaOH-opløsning. Natrium wolfram opløsning opnået oprenses ved præcipitation og filtrering, før det omdannes til en ammonium- wolfram opløsning. Denne fase udføres udelukkende af solventekstraktion eller ionbytterharpikser.


På grund af wolfram tunge legeringer ekstremt højt smeltepunkt, wolfram mølle produkter (plader, stænger, tråd, nåle) er fremstillet af pulver og ikke gennem smeltning og støbning.

wolfram-legering ekstruderingsmaskinePulvermetallurgi er den vigtigste wolfram legering fremstillingsproces. Wolfram legeret pulver presses i dele, sintret (konsolideret) og arbejdede (valset, smedet, forsænket, eller wire tegnet) til den ønskede form.
Denne teknologi blev vedtaget fra keramik behandling og anvendes til en første gang først til masseproduktion af wolfram filamenter ved indgangen til det 20. århundrede.

Wolfram legering fremstillingsprocessen af pulvermetallurgi
omfatter en familie af produktionsteknologi, som Tungstenlegering proces råmateriale i pulverform til fremstilling komponenter af forskellige typer. Disse produktionsteknologier involverer generelt alle eller de fleste af de følgende procestrin:

Wolfram legering proces-1. pulver produktion

Wolfram legeret proces-2. Blanding af pulvere
Dette kan ofte indebære indførelse af legeringselementer i grundstofform pulverform eller inkorporering af et presserende smøremiddel.

Wolfram legeret proces-3. Formning af det blandede pulver i en kompakt form.
Den dominerende konsolideringsproces involverer presning i en stiv værktøjssæt, der omfatter en matrice, slag og eventuelt dorne eller kernestave. Imidlertid er flere andre konsolideringsprocesser anvendes i nicheanvendelser.

Wolfram legeret proces-4. Sintring af den kompakte at øge integriteten og styrken
Dette trin involverer opvarmning af materialet, som regel i en beskyttende atmosfære, til en temperatur, der er under smeltepunktet af hovedbestanddelen. I nogle tilfælde kan en mindre bestanddel danne en flydende fase ved sintringstemperaturen; sådanne tilfælde er beskrevet som flydende fase sintring. De involverede i fast fase og flydende fase sintring mekanismer diskuteret kort i et senere afsnit.

Wolfram legering proces-5. sekundære operationer
Prikken processer til den sintrede del. I pulvermetallurgi industrien, er sådanne processer ofte omtales som "sekundære operationer".

Normalt ville anden teknik lave forskellige egenskaber. For flere detaljer om teknik, kan du besøge wolfram-legering fremstilling proces.

Følgende udstyr anvendes i produktionsprocessen: bold knuser, tromleblander, vakuum sintringsovn, ekstrudering maskine, køligt isostatisk presning og varm isostatisk presning.

vakuum sintringsovn varm isostatisk presning wolframlegeringer ekstruderingsmaskine kold isostatisk presning

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål om wolfram-legering fremstilling proces. Din e-mail-adresse er sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com.Eller du kan ringe til os på 0086 592 5129595/5129696/5127878.

Relaterede links: tungstenlegeringer | Wolfram legering Producent | Tungsten Alloy Leverandører
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved